Morella celebra el seu cap de setmana salser


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 6 d’agost de 2011

Morella es prepara per a viure el seu cap de setmana del ball. En concret, el col·lectiu, Mos va la Salsa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Morella, organitzen el IV Festival de Ball. A més dels ballarins morellans, l’acadèmia Castelló Baila participarà en els actes organitzats per a la jornada d’avui. Esta activitat s’emmarca dins de la celebració de la Setmana de la Joventut, que va començar ahir, i és un dels més de 150 actes que formen part del “Estiu de l’Anunci”.

La regidora de Joventut, María Rallo, destaca que este tipus de trobades “servixen per a potenciar el món del ball i festivals com éste fan que els més joves s’integren en estes activitats”. Tal és el cas, que s’esperen, de nou, prop de 100 ballarins.
Les activitats van destinades a tots els públics, per la qual cosa hauran tallers infantils, xocolatada, distints tipus de balls, discomòbil… Es tracta de no sols reivindicar els balls de saló, sinó que el ball estiga a l’abast de tots els que vullguen participar. Durant la vesprada, els ballarins posaran en pràctica allò que s’ha aprés durant el curs i oferiran una exhibició al públic assistent. Es tracta de l’acte central del cap de setmana marcat en el calendari pels amants del ball. I, a la nit, organitzen una festa oberta a tot tipus de balls i de públic a l’Espai Firal.

Més informació: |