Trobadorets ‘Al Nostre Ritme’



comarquesnord.cat, Villores
» dissabte, 6 d’agost de 2011

Molts estils de música, teatre o la mostra de cinema rural. Villores ha viscut una nova edició del Festivalet “Al Nostre Ritme”, una combinació d’arts escèniques i musicals per a tot tipus de públics. Una de les actuacions ha girat al voltant dels més menuts de la casa, amb un espectacle teatral de la mà del duo “Trobadorets”. Amb ells, renaixen els contes clàssics i les cançons de tota la vida.

La figura del trobador torna amb este duo de guitarra i veu. Els poetes cantors de l’Edat Mitjana reviuen per tal d’entretenir als xiquets amb versos de sempre i contes tradicionals.

La major part de la música així com de les històries que conten estos peculiars “trobadors” empren la llengua catalana.

Si els agrada t’ho demostren, però si pel contrari s’avorreixen també ho faran saber sense cap tipus d’objecció. L’honradesa és una de les característiques principals del públic infantil.

L’any que ve, si les previsions nono fallen, la cinquena edició del Festivalet “Al Nostre Ritme” tornarà a Villores amb una proposta tant o més atractiva que la de l’edició d’enguany.

Més informació: |

1 comentari

  1. asistir al “Festivalet” va ser un plaer i un luxe, actuacions amb molta qualitat i un ambient molt agradable. Felicitats villorans