El Morella FC convenç en l’estrena d’amistosos de pretemporada



comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 7 d’agost de 2011

El Morella FC va disputar aquest diumenge el primer partit amistós de la pretemporada front a l’Atzeneta a la Fàbrica de Giner. En un principi era un encontre entre dos equips de la mateixa categoria, però els morellans finalment jugaran a la primera regional la campanya 2011-2012 i l’Atzeneta a segona. A pesar de ser un partit sense res en joc, va haver-hi molt bona resposta d’aficionats, així com un bon ritme de joc i de nivell al camp.

Fins i tot, alguns van aprofitar l’ocasió per donar l’enhorabona al Morella per l’ascens a primera amb una pancarta.
Abans de que rodara la pilota es va guardar un respectuós minut de silenci en memòria de Víctor Ripollés Montoliu, porter
del Vilafranca que perdia la vida la setmana passada.

Tot seguit, l’àrbitre George Ciufulica, encarregat de jutjar els partits del campionat de futbol sala ciutat de Morella, donaria inici a l’encontre.

El Morella va eixir amb molta intensitat i als primers instants aplegaria l’1-0. Va ser amb una genial jugada de l’equip que definiria a la perfecció Mario en el primer gol de la pretemporada morellana.

A partir d’aquell moment els locals van dominar amb joc de toc, comptant amb noves oportunitats. Els visitants també tindrien alguna ocasió d’empatar.

Amb 1-0 s’aplegava al descans. A la segona meitat es van fer molts de canvis, com es fa en aquests tipus de partits i una de les notes destacades va ser que el 2-0 seria obra de Josema un dels jugadors nous de l’equip aquesta temporada.

La imatge va ser positiva i els aficionats van gaudir d’una bona vesprada de futbol a la Fàbrica. Els morellans jugarien el primer dels partits de preparació que serveixen principalment per agafar conceptes tàctics i de sistema, així com per a que els nous jugadors s’adaptin al joc de l’equip.

El Morella FC està portant la pretemporada des de fa unes setmanes amb una planificació per tal de poder fer tres entrenaments a la setmana.

Després de la notícia de l’ascens a Morella, l’equip ha canviat de mentalitat en quant a objectius pel canvi de categoria, però continua amb la mateixa filosofia i lluitar partit a partit, amb el mateix treball, però ara pensant principalment en mantenir-se a la primera regional.

L’ambient del grup és molt bo, amb continuïtat respecte a la passada campanya i la incorporació de cinc jugadors provinents del juvenil dels Ports FC: Josema Fernández, Andreu Serret, Marc Bonet, Adrián Aicart i Marc Puig.

El Morella comença així un cicle de diferents partits de preparació per afrontar a partir del 18 de setembre la temporada a primera regional. El proper amistós serà el dissabte 13 d’agost al camp del Canet, un dels rivals que tindran els morellans a primera.

Més informació: |