Morella potència l’àrea de promoció econòmica per a coordinar millor els seus serveis d’ocupació



comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 12 d’agost de 2011

L’Ajuntament de Morella ha millorat l’espai dedicat a l’agència de desenvolupament local, per a oferir un accés directe i una atenció personalitzada als demandants. Per mitjà d’esta reubicació, també es millorarà la coordinació amb l’Oficina d’Immigració, que retornarà a la seua activitat el proper diumenge. El nou accés a tots estos serveis es troba en la Costa la Pressó.

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, destaca que “este espai permet un accés directe als serveis d’intermediació, borsa de treball, formació o oficina d’immigració, la qual cosa és fonamental per a continuar treballant en el nostre objectiu principal d’este mandat, que és l’ocupació”.

A més, afirmava que “l’Oficina d’Immigració reprendrà la seua activitat este cap de setmana i compartirà espai amb els serveis d’ocupació per a coordinar millor la seua acció”. Els horaris en els què estarà obert este servei seran els dimecres de 20 a 21:30 i els diumenges de 9 a 11.

En este nou espai de l’àrea de promoció econòmica també es troba el servei d’Orientació professional per a l’ocupació i l’autoocupació, que coordina la seua tasca junt a l’agent de desenvolupament local. Amb esta reubicació d’espais, els serveis d’ocupació podran treballar d’una forma més eficient i coordinada per a la consecució dels objectius de creació d’ocupació.