Un jove de 25 anys resulta ferit per banya de bou aquest divendres a les Festes de Vilafranca


comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 20 d’agost de 2011

Durant l’embolada del divendres a la nit, el bou ‘Arriero’, nº715 de la ramaderia de Mariano Sanz i adquirit per la Comissió de Festes a la finca ‘La Masà’ d’Ares del Maestrat, feria a un jove vilafranquí de 25 anys. El fet ocorria instants abans de l’embolada quan el bou sorprenia al jove, empitonant-lo i arrastrant-lo per terra.

El ferit va ser traslladat immediatament a l’infermeria del recinte taurí on era atés pels doctors Ignacio Cisneros i Vicente Vicent, diagnosticant-se una ferida per banya de bou a la zona rectal d’uns 8 centímetres de trajectòria, que no afectava a cap òrgan vital. Després del primer reconeixement va ser traslladat a l’Hospital General de Castelló on era ingressat i on es recupera favorablement.

La Comissió 2011 i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Vilafranca decidien tancar el bou del recinte taurí, donat que l’ambulància es va haver de desplaçar a Castelló i no hi havia un segon vehicle sanitari disponible que puguera substituïr a l’anterior per poder cobrir l’espectacle.

Més informació: | | |