El 18 i el 19 de setembre s’iniciarà la temporada futbolística 2011/2012 per als nostres equips de Segona Regional


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dijous, 25 d’agost de 2011

El cap de setmana del 18 i el 19 de setembre s’iniciarà la temporada futbolística 2011/2012 per als nostres equips a la Segona Regional. L’Esportiu Cinctorrà i el CF Vilafranca seran els conjunts de la comarca dels Ports en el grup 1 d’aquesta categoria. Enguany tindrem dos representants ja que el Morella jugarà al grup 1 de Primera Regional i també començarà temporada eixe cap de setmana.

Aquest dimecres s’ha conegut el calendari que tindran els nostres equips fins al mes de maig del proper any, en una segona regional que comptarà amb 16 equips com les darreres campanyes. A la primera jornada l’Esportiu Cinctorrà debutarà a casa, al Pla del MigUll, front al CD Vinromà. Per la seua banda, el Vilafranca tindrà un complicat debut a domicili al camp de l’Esportiu Rossell. De moment, l’horari dels dos conjunts per a començar la temporada oficial serà les 17:30h. El Vilafranca debutarà al Serrito davant la seua afició la segona jornada, el 25 de setembre front al Vilar de Canes.

Els partits entre els nostres equips, els esperats derbis comarcals, s’ha donat la circumstància que seran els que tancaran la primera volta i la temporada. El primer derbi serà la jornada 15, el 15 de gener en temps de Sant Antoni a la nostra comarca. Serà al Serrito amb el Vilafranca com a local i l’Esportiu Cinctorrà com a visitant.

Ja a la segona volta de la lliga, el 13 de maig al Pla del MigUll, Cinctorrà i Vilafranca acomiadaran la temporada que esperem que siga el més positiva possible, en una categoria amb molta competitivitat. El calendari complet es pot consultar complet a la web de la federació valenciana ffcv.es.

Respecte a la passada campanya hi han cinc novetats en quant als equips: l’Athletic Vinaròs, el Benicarló Base Futbol, Vilar de Canes, Cesped La Plana Benlloch i el Xert. Els equips que no estan són el Peníscola, Sporting Benicarló i Morella que jugaran a primera, mentre que el Vilafamés B i l’Atzeneta han estat traslladats al grup 2.

El Vilafranca ha començat esta setmana la pretemporada amb Fernando Ibáñez esperant tenir millors resultats que la darrera campanya. Per la seua banda, l’Esportiu Cinctorrà està ara en festes i ja fa unes setmanes que entrena. El conjunt cinctorrà ha apostat de nou per Dani Blanch com a entrenador de l’equip.

Més informació: |