Es publica el Notícies de L’Anunci

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 24 d'agost de 2011 .
Etiquetes: ,

Ja està al carrer l’Especial Noticies de l’Anunci. Una publicació que recull informació imprescindible per a gaudir de la festaen la que els morellans reafirmen la seva voluntat de mantindre’s fidels al compromís amb la Verge, que prometeren els seus avantpassats.

En tons pastel, les il·lustracions recullen el que ha sigut l’Anunci i el que serà enguany. Imatges de carrosses del segle passat, del procés del treball del paper, i algunes imatges de les que prendran part en la batalla de confeti d’aquest 28 d’agost, il·lustren pàgines que repassen la història de la festa, aporten informació sobre els llocs habilitats per aparcar, el circuit que faran les carrosses, així com d’altres apunts d’interès per a veïns i visitants.

La publicació serà donada a tots els que utilitzen el servei d’autobusos que l’Ajuntament ha programat des del pàrquing de l’Hostal Nou fins a Morella. Però també es pot adquirir a un preu simbòlic de 50 cèntims a les llibreries, o a la oficina de turisme. Els subscriptors del setmanari Noticies ja la van rebre gratuïtament, en el darrer numero del Setmanari.

Més informació: |