Totes les carrosses s’ubicaran finalment a la zona de l’església i Sant Francesc

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 24 d'agost de 2011 .
Etiquetes:

L’organització ja té perfilats els aspectes principals de l’Anunci. Les carrosses han rebut aquests dies una carta amb l’adhesiu del nombre que els va correspondre en el sorteig i que hauran de pegar en la part davantera del vehicle que portaran.

També coneixen l’hora en la qual hauran d’estar en la plaça de Sant Miquel. Les 38 carrosses aniran arribant a Morella de forma escalonada, per ordre invers de la 38 a la 1,a partir de les 8 del matí. Allí seran rebuts per algun dels voluntaris de l’organització i els donaran les indicacions per enfilar camí cap al lloc on seran instal·lats. Els punts on estaran totes les carrosses, com ve sent habitual els darrers Anuncis, seran la Plaça de l’Església, la costa del carrer Hospital i l’explanada de l’entrada del Castell. Una vegada allí, el xòfer i algun membre de la carrossa hauran d’esperar fins que l’organització ho indiqui per si hi ha que menejar el vehicle per tal d’aprofitar la zona d’exposició.

Finalment, totes les carrosses cabran en eixa zona, després de realitzar un estudi de les mesures de cadascuna i no serà necessari que s’exposen algunes al Pla d’Estudis com es va estudiar en un primer moment. Per a que siga possible, es demana que es faci cas de les indicacions de l’organització. Per altra banda, hi haurà un servei de vigilància de l’ajuntament de Morella de 22 hores del dissabte fins les 8 del matí del diumenge.

Un dels punts que té una variació important, respecte al que es va parlar a la darrera reunió, serà la desfilada de participants. Després d’analitzar les possibilitats, s’ha optat que l’última de les carrosses adultes òbriga la desfilada. Per tant, la número 38 ‘Els Ports Aventura’ serà la primera a eixir. Així, en ordre descendent fins a la 11 ‘El Còmic’. Llavors arribarà el torn de les 10 carrosses infantils que sí seguiran l’ordre establit de la 1 a la 10. La carrossa nº10 infantil serà la darrera en desfilar. L’objectiu és poder aconseguir que la desfilada de participants i el de carrosses siga àgil i dinàmic. Per això, es demana a tots els que formen part dels grups que a les 15 hores estiguen al Placet de Sant Miquel. Una vegada finalitza el desfile, els participants tenen que pujar el més prompte possible a la carrossa i només s’indique comenci la desfilada de la batalla multicolor. També es recomana portar extintor a la carrossa per prevenir qualsevol tipus d’incidència.

Al respecte dels equips musicals, es demana als que porten música ambient i no xaranga que tinguin cura a l’hora de ficar el volum dels diferents aparells que portin per no menjar-se la música de la resta de grups.

Més informació: