Ximo Puig agraeix al Govern d’Espanya que la Guàrdia Civil ajude a garantir la seguretat de L’Anunci

comarquesnord.cat . Castelló . dimecres, 24 d'agost de 2011 .
Etiquetes: , , ,

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, ha visitat aquest dimecres la Subdelegació del Govern per a repassar amb Antonio Lorenzo els últims detalls del dispositiu de seguretat que s’ha dissenyat amb motiu de la celebració diumenge que ve de l’Anunci del Sexenni. Es tracta d’un dispositiu que es va aprovar en la Junta Local de Seguretat celebrada a Morella el passat 22 de juliol. Durant la trobada, Puig ha transmès al subdelegat “l’agraïment de l’Ajuntament de Morella per la importantíssima col·laboració que prestarà la Guàrdia Civil en una data tan assenyalada i tan important per a la població, com la del pròxim diumenge 28 d’agost”.

L’actuació de la Guàrdia Civil “permetrà agilitar l’accés a Morella a totes les persones que es desplacen fins a la localitat per a gaudir de la festa del Anunci”. En aquest sentit, serà fonamental la tasca de regulació del tràfic en la N-232.

Òbviament, a més de l’ordenació del tràfic, els agents treballaran per a garantir la seguretat ciutadana dels habitants de Morella i de totes aquelles persones que es desplacen fins a la localitat.

En un primer moment es va determinar que serien 24 els agents destinats a aquest esdeveniment. No obstant açò, si les necessitats del servei feren necessari l’increment del nombre d’agents, el dispositiu es reforçaria amb la participació d’altres efectius adscrits a la Comandància de la Guàrdia Civil de la província de Castelló.

Cal recordar que abans d’accedir al nucli històric de Morella, en el barri de l’Hostal Nou, es podrà aparcar en els més de 6.000 metres quadrats de camps de cultius allí existents, així com també en la zona de l’aqüeducte. Des de la zona de l’Hostal Nou es podrà accedir al casc històric en els autobusos contractats per l’Ajuntament.

Més informació: | | |