El Ministre de Turisme, Miguel Sebastián, estarà a Morella el cap de setmana de l’Anunci

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 26 d'agost de 2011 .
Etiquetes: , ,

El Ministre d’Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián, assistirà el pròxim cap de setmana als actes de l’Anunci de Morella. El Ministre romandrà en Morella dos dies i, visitarà les obres del Parador, durant la vesprada del dissabte, i presenciarà els actes programats per al diumenge, dia central de l’Anunci.

A més del Ministre, han confirmat la seua assistència la Delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Ana Botella, el Subdelegat del Govern a Castelló, Antonio Lorenzo, la Consellera de Turisme, Lola Johnson, o el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner.

Així, a falta de tres dies per a l’Anunci, ja han confirmat la seua assistència més de 50 autoritats, que presenciaran el pregó i la desfilada de carrosses i confeti. L’Anunci és una de les cites de Morella més multitudinàries cada sis anys, ja que la ciutat es prepara per a rebre un gran nombre d’autoritats, mitjans de comunicació i visitants. Per això, la comissió organitzadora de l’Anunci continua amb les seues reunions de coordinació entre distintes àrees, per a preparar tots els dispositius necessaris

Més informació: | |