Morella espera rebre aquest cap de setmana unes 40.000 persones que disfrutaran de l’Anunci del 53 Sexenni

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 26 d'agost de 2011 .
Etiquetes: , ,

Morella viu ja l’ambient de l’Anunci. Aquest divendres, comencen els actes religiosos en honor a la marededéu de Vallivana i els veïns preparen les carrosses, per a exhibir-les des de primera hora de dissabte. La ciutat ultima tots els detalls per a viure un cap de setmana únic en què es donaran cita unes 40.000 persones.

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, afirma que “l’Anunci és diversió, és una festa en què no hi ha barreres i en la que qualsevol pot definir la seua participació”.

El primer edil vol invitar als visitants a “viure un dia únic en la ciutat en què es donen cita prop de 40.000 persones que vénen a disfrutar d’un moment màgic que només es viu de sis en sis anys”.

Puig afirmava que “Morella té una gran capacitat d’acollida i es prepara per a viure un dia molt especial, tant per als veïns com per als visitants”.

En l’aspecte organitzatiu, aquest divendres s’ha celebrat l’última reunió de la comissió organitzadora de l’Anunci, en la que s’han tancat els últims detalls perquè no hi hagen imprevistos.

Cal recordar que durant la jornada de divendres s’ha celebrat l’ofrena de flors a la Mare de Déu en el Santuari de Vallivana i que esta nit tindrà lloc el Solemne Rosari. En l’aspecte lúdic i turístic, el dissabte a les 8 hores, començaran a exposar-se les carrosses, que es podran visitar durant tot el dia, des de la Plaça de la Basílica Arxiprestal al Convent de Sant Francesc.

Més informació: | |