El Ministre d’Indústria, Turisme i Comerç s’apropa a Morella el cap de setmana de L’Anunci



comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 28 d’agost de 2011

La recepció del Ministre va tindre lloc a la porta de l’Ajuntament de Morella. Allí, tota la corporació municipal esperava l’arribada de Miguel Sebastián, Ministre d’Indústria, Turisme i Comerç. També van assistir la Consellera de Turisme, Lola Johnson, el Subdelegat del Govern a Castelló, Antonio Lorenzo, el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner o el Director de Turespaña, Antoni Bernabé. En primer lloc, l’Alcalde de Morella va pronunciar unes paraules de benvinguda al Ministre. Sebastián, per la seua banda, va voler agrair a Ximo Puig la seua invitació.

Després de les paraules, el Ministre va procedir a signar el llibre de la Ciutat, al qual va dedicar unes sentides paraules.

A continuació la comitiva es posaria en marxa de cara a les obres del Parador. Des de l’Ajuntament, passant per la plaça i arribant al Placet dels Estudis. Una vegada fora del portal, l’Alcalde, amb l’ajuda dels tècnics de Ferrovial, anirien indicant les parts de l’obra d’este esperat edifici. Allí, a l’entrada del túnel del Parador, Miguel Sebastián reafirmaria el compromís del Govern Central amb esta important obra.

També va aprofitar per comentar com es troba la situació de la declaració de Festes d’Interès Turístic Internacional de l’Anunci i el Sexenni de Morella.

Després de la visita a les obres del Parador, les autoritats es dirigirien al Castell de Morella, on van visitar altres obres de rehabilitació de l’edifici impulsades pel Ministeri de Foment. Allí acabaria la visita del Ministre, Miguel Sebastián.

Més informació: | |