L’Anunci ha sigut un “èxit de participació, col·laboració i cooperació”

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 30 d'agost de 2011 .
Etiquetes: , ,

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, ha explicat les principals conclusions de la junta de govern local extraordinària, que s’ha celebrat avui a primera hora. L’objectiu de la mateixa era analitzar el desenvolupament de l’Anunci del 53º Sexenni, per a realitzar el posterior balanç. El primer edil del municipi afirmava que la festa “ha sigut un èxit de participació, col·laboració i cooperació”.

L’alcalde ha tingut unes paraules d’agraïment a tots aquells que han fet possible que l’organització de l’Anunci siga un èxit. Entre ells, ha citat al pregoner, les reines, a la coral, a l’Associació Musical Mestre Candel, als gaiters, els treballadors de l’Ajuntament, organitzadors, la Policia Local, Guàrdia Civil i altres forces de seguretat, la Creu Roja, les autoritats, com el Ministre de Turisme, Miguel Sebastián, la Consellera de Turisme, Lola Johnson, la Delegada i el Subdelegat del Govern, Ana Botella i Antonio Lorenzo, o el President de la Diputació, Javier Moliner, mitjans de comunicació o els visitants i veïns del municipi. També ha recordat les xifres de l’Anunci, com els més de 40.000 assistents o els 40 periodistes acreditats.

A més d’esta repercussió en premsa, l’alcalde mencionava “la gran importància de les xarxes socials, que han permés un seguiment al minut de l’Anunci, per part dels veïns o dels nostres visitants”.

Precisament, Puig també assenyalava que “la col·laboració veïnal ha sigut imprescindible per a la celebració de la festa i, també ha possibilitat que en menys de 24 hores, la major part dels carrers del municipi estigueren netes de confeti”.

» Arriba el Sexenni

Respecte a eixa col·laboració veïnal, Puig indicava que “el Sexenni és una festa feta i treballada pels veïns, que les institucions hem de recolzar. A més, subratllava que “volem fer el millor Sexenni de la història i, per a això, necessitem la implicació de tot el poble”.

El Sexenni tindrà lloc a l’agost de 2012, però ja cal posar-se mà a l’obra. Puig explicava que “s’ha obert el Cicle Sexennal i, a partir de setembre, ja començaran les reunions prèvies a la festa, entre els veïns de cada carrer, els gremis o la de la creació de la junta d’organització”.

Puig concloïa que “l’Anunci i el Sexenni són grans festes que tenen lloc cada sis anys i que es basen en una gran voluntat de convivència, entre els nostres veïns i els milers de visitants que acudixen a esta cita”.

. Vídeo . Ximo Puig: “Volem fer el millor Sexenni de la història”

Més informació: | |