Es cremen 300 metres quadrats de monte al terme de Catí més proper a Vallivana


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 31 d’agost de 2011

A les 13.20 hores els Bombers Voluntaris del Parc de Morella rebien l’alerta sobre un incendi declarat al terme de Catí en una zona molt propera del Santuari de Vallivana. Aquest succés hauria estat el causant del tall de llum que s’ha viscut a Morella abans de les 14 hores perquè ha afectat a una torre elèctrica.

El primer en intervindre ha estat un helicòpter en base a Tírig i, finalment, aplegarien els Bombers Voluntaris de Morella i les Brigades Forestals de Morella i Sant Mateu. Sobre les 17 hores s’han controlat les flames, quedant-se al lloc dels fets Brigades Forestals.

L’incendi ha cremat una superfície de matoll d’entre 300 a 400 metres quadrats i, afortunadament, no ha tingut majors conseqüències. Aquest incendi ha estat el de majors dimensions d’aquest estiu per la nostra zona. Malgrat tenir un agost amb altres temperatures, amb molta vegetació al mont per la bonança de la primavera, els bombers sols han tingut que actuar en quatre conats d’incendi que quasi s’han apagat sols.

Més informació: |