Miguel Sebastian llueix el dia de la reforma de la Constitució la corbata que li van regalar a la carrossa de l’Aerotort


Etiquetes: , ,

Durant l’última reunió del Consell de Ministres, Miguel Sebastián, Ministre d’Indústria, Turisme i Comerç, ha lluït una especial corbata. El cap de setmana de l’Anunci de Morella, els joves de la carrossa de l’Aerotort li van regalar una corbataal polític, sabent que per norma general, sol ser prou reaci a portar este tipus de peces de roba. Durant la vesprada la va portar possada Ximo Puig, que exercia d’amfitrió del ministre, però aquest després se la va endur cap a Madrid.

Ell els va prometre que se la posaria en alguna intervenció pública, però com la conversa va ser informal, enmig del confeti, els joves tampoc van fer massa cas. Però, per sorpresa, en l’últim Consell de Ministres i en la posterior sessió del Congrés dels Diputats, Sebastián s’ha fotografiat junt amb els seus companys amb la corbata de tonalitats vermelles provinent de Morella. El Ministre ha complit la promesa.

El gest de Sebastian cobra més protagonisme en aquesta jornada al haver decidir possar-se-la en un acte històric per a l’Estat Espanyol, on s’ha reformat la Constitució, el que li dóna encara més rellevància a la “clucada d’ull” del ministre cap a les festes de Morella.

Més informació: | |