Quasi la meitat dels alumnes de l’IES Els Ports s’examinen a setembre


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 2 de setembre de 2011

Són uns dies complicats, cal tornar a les aules i després de tants dies de festa, costa. Però, al cap i a la fi, estes convocatòries del mes de setembre donen una segona oportunitat per tal d’aprovar aquelles assignatures que durant el curs lectiu s’han quedat penjades. Durant l’estiu, poques són les ganes de posar-se a estudiar. Calor, festa, piscines i platges, enguany també carrosses i confeti i, en definitiva, tot un conjunt d’aspectes que fan molt difícil tancar-se a l’habitació a inflar els colzes. Però si es té la intenció de passar de curs, s’ha de fer algun que altre sacrifici. En esta jornada s’ha realitzat la segona de les tongades dels exàmens de recuperació.

Algunes per falta d’interès, altres per la seua dificultat…quasi totes les matèries tenen representació en els exàmens de setembre. De ciències o de lletres, els idiomes, matemàtiques o la química. Per a tots els gustos.

Dels 200 alumnes que aproximadament té l’IES Els Ports, al voltant de 90 han de fer front als exàmens de setembre. En el millor dels casos, sols es porta una assignatura pendent, però com a tot els llocs, hi ha de tot.

Els alumnes de segon de batxillerat que han fet estos exàmens hauran d’afrontar-se en breu a les proves de selectivitat, que l’IES Els Ports cursa a la Universitat Jaume I de Castelló.

Estos exàmens tancaran definitivament el curs acadèmic 2010- 2011. Un any on ha hagut cursos més bons i d’altres que no han anat tant bé com s’haguera desitjat. A falta de pocs dies per al començament del nou curs acadèmic, la plantilla de professors ja està al complet.

El dia 14 de setembre els alumnes d’Educació Secundària i Batxillerat de l’IES Els Ports tornaran a les aules amb l’inici del curs.

Més informació: |