L’Ajuntament de Morella organitza una exposició participativa sobre l’Anunci

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 3 de setembre de 2011 .
Etiquetes: , ,

L’Ajuntament de Morella organitza una exposició fotogràfica participativa sobre l’Anunci. Per a col·laborar en ella, els interessats hauran d’enviar una fotografia del dia de l’Anunci i, així, es realitzarà una mostra que permetrà observar esta acolorida festa des de nombrosos punts de vista. L’exposició també contribuirà a promocionar el Sexenni, que se celebrarà a l’agost de 2012.

La regidora de cultura i turisme, María Rallo, afirma que “l’objectiu de l’exposició és que la gent mostre com va viure el dia de l’Anunci i, amb eixes imatges que rebem, veurem les distintes maneres de gaudir d’esta singular festa”. A més, afegic que “l’exposició servirà per a ensenyar-los als nostres visitants les particularitats de l’Anunci i, també, per a promocionar el Sexenni de 2012”.

Rallo destaca que “les últimes exposicions participatives que hem organitzat, com la de l’últim Sexenni o la de la gran nevada de gener de 2010, han sigut un èxit i volem que esta també ho siga”.

Les bases de l’exposició es publicaran esta setmana i els interessats hauran d’enviar les seues fotografies a l’adreça de correu electrònic prensa@morella.net. A més de la imatge, s’haurà d’especificar el títol de l’obra i les dades de l’autor. S’admetran imatges relacionades amb tots els moments que formen l’Anunci, com el pregó, l’elaboració de les carrosses, l’exposició de les mateixes, la batalla de confeti.

Més informació: | |