El Vilafranca juga dos ‘derbis’ de pretemporada en tres dies

comarquesnord.cat, Vilafranca
» diumenge, 4 de setembre de 2011

Amb poc més d’una setmana de rodatge, el nou C.F. Vilafranca dirigit per Fernando Ibáñez disputava dos ‘derbis’ de pretemporada al Camp del Serrito davant dels seus rivals comarcals, el Morella F.C i el C.E. Cinctorrà. El Vilafranca perdia davant del Morella per 2 gols a 3 i guanyava al Cinctorrà, el diumenge per 3 gols a 2.

El divendres a les 8 de la vesprada començava el partit entre el Vilafranca i el Morella amb un minut de silenci per recordar a Víctor Ripollés. El partit començava amb domini del Vilafranca que inaugurava el marcador amb un gran gol de Miquel (1-0) als compasos inicials. Al Morella li va costar una miqueta entrar en joc, però poc a poc es faria amb el control del partit. Els de Diego Boix demostraven un major rodatge i nivell en aquesta primera part i igualarien ràpidament el partit amb un jugada ràpida en la que Jordi batia per baix a Adrián posant l’1 a 1 al marcador. El domini morellà continuaria i l’1 a 2 arribaria amb un esplèndid remat de cap de Víctor que agafaria un paràbola impossible per superar al porter vilafranquí. Instants abans del descans el Morella aconseguia l’1 a 3 en una jugada desgraciada del Vilafranca que acabaria introduint el baló en la seua pròpia porteria. Amb aquest 1-3 acabaria la primera part. El Vilafranca va cometre moltes errades defensives en aquesta primera part.

A la reanudació, la decoració del partit canviaria i el Vilafranca va dominar el joc, anul·lant pràcticament al Morella, que va disposar de molt poques oportunitats en aquest segon període. El de Fernando Ibáñez tocarien el baló amb molt de criteri i tornarien a entrar al partit gràcies al 2-3, marcat per Jordi en una jugada ràpida en la que batia a Dídac per baix. El conjunt local va fer una gran segona part i arribava amb certa facilitat a l’àrea morellana. A la recta final de l’encontre el Vilafranca va fallar dos penalts que hagueren pogut canviar el resultat del partit. L’àrbitre vilafranquí Patxi Barreda assenyalava un clar penal comés sobre Jordi, que el propi davanter estavellaria al travesser. Poc després, en un altre penal molt més discutible i ja amb Jero baix dels pals de la porteria morellana, Javi tornava a fallar enviant-lo per damunt del travesser. Al final, Vilafranca 2-Morella 3 en aquesta assaig de pretemporada al Camp del Serrito.

El diumenge tindria lloc el amistós entre el Vilafranca i el Cinctorrà, de nou al Camp del Serrito. El partit començava amb un minut de silenci per recordar al veterà soci Miguel Prades, desaparegut aquest passat cap de setmana. El partit s’iniciava amb domini altern per als dos equips, encara que el Vilafranca s’avançava al marcador amb un gol marcat per Jordi (1-0) cap al minut 25 de la primera part. El Cinctorrà aconseguiria marcar el empat amb un clar penal que Patxi Barreda xiulava a favor dels de Cinctorres i que Iván Roda transformava en el 1 a 1. Amb aquest marcador acabaria la primera part.

Tant Fernando Ibáñez, entrenador del Vilafranca com Dani Blanch del C.E. Cinctorrà aprofitarien el partit per fer moltes proves i al descans es farien diferents canvis. El Cinctorrà s’avançaria al marcador als primers instants de la segona part a la eixida d’un llançament de banda llarg a l’interior de l’àrea que era rematat per Iván Roda al fons de la porteria (1-2).

El gol va espavilar una mica al Vilafranca, que buscaria la porteria de Cristian Franz en aquesta segona part. Franz va substituir a Diego al descans. El Vilafranca aconseguia el 2-2 després d’un magnífic centre d’Andreu des de banda esquerra que Jordi rematava de cap al segon pal per tornar les taules al marcador. A la recta final del partit arribaria un penal per a cada equip. El del Cinctorres després d’unes clares mans de Fermín, Andreu l’enviava al travesser. El Vilafranca a falta de 5 minuts es trobava amb un penal a favor després de que el porter Franz xocara amb un davanter vilafranquí. Pablo va transformar el penal en el 3-2, que permetia al Vilafranca guanyar el seu primer partit de la pretemporada.

En resum, dos interessants ‘derbis’ amistosos al Serrito, jugats amb molta esportivitat i amb un bon ambient. Vilafranca 2-Morella 3 i Vilafranca 3-Cinctorrà 2.

Aquesta setmana el Vilafranca continuarà amb els entrenaments per tal de desplaçar-se el cap de setmana a la Pobla Tornesa on s’enfrontarà al C.F. La Pobla, equip de la 1ª Regional Grup 1.