Valderrobres i Pena-roja es reparteixen els punts (1-1) en el primer derbi matarranyenc de l’any

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 4 de setembre de 2011

Valderrobres i Pena-roja es van repartir els punts en el primer derbi entre equips del Matarranya que tindrem esta temporada. Partit travat, amb poc futbol però amb una mica de tot. Lo Valderrobres se va avançar als primers minuts de partit, i inclús hagués pogut fer el segon després de perdonar una pena màxima molt qüestionada pels visitants. Tot i això, i després d’aprofitar un lliure indirecte, lo Pena-roja va empatar el partit abans del descans (1-1), un resultat que ja no es mourie tot i que hi va haver algunes situacions de perill. De fet, van ser anul·lats dos gols, un a cada porteria, que també hagueren pogut condicionar el resultat final. Tot i això, un partit molt travat en unes defenses molt ordenades però que es va viure amb molta expectació, ja que el camp municipal de Sant Roc va tindre una entrada molt bona.

Amb este empat, Pena-roja i Valderrobres se situen a la 5ena i 6ena posició, de la taula, per davall dels equips que van guanyar a la primera jornada, com són Alcorisa (6-0 a Calaceit), Calanda (3-1 al Cretense), Teruel B (1-3 al camp del Castelseràs) i Valdealgorfa (1-2 a Torrecilla). De cara a la pròxima jornada, lo Valderrobres se desplaçarà fins al camp del Cretense, on tindrà el segon derbi d’enguany, enfrontament que ja es va viure esta pretemporada. Per la seua banda, lo Pena-roja rebrà este cap de setmana a l’Alcorisa, equip que ha baixat de Preferent esta temporada i que és un dels favorits a l’ascens. A més, este cap de setmana també van jugar el Cretense i el Calaceit, tos dos a domicili i patint sendes derrotes. Los de Queretes, en este cas, van anar a Calanda, un dels camps més complicats de la categoria, on van patir una derrota (3-1).

Per la seua banda, lo Calaceit no va poder fer res en lo seu primer desplaçament de la temporada, on se va trobar un sòlid Alcorisa que va golejar els del Matarranya (6-0). Segons va dir el portaveu del Calaceit i membre de la Junta Directiva, David Insa, se va començar la temporada jugant amb un dels equips més difícils del grup. Tot i això, “encara pensava que serie més difícil l’Alcorisa, tot i guanyar-nos 6-0”, i va defensar que “enguany trobarem moltes coses que enganyen”, referint-se a la igualtat que hi ha entre equips a la competició. Pel que fa als gols, l’Alcorisa en va fer 3 a la primera part (entre els minuts 20 i 25) i 3 més a la segona (tots als cinc últims minuts), en “dos moments del partit molt dolents del Calaceit”, va concretar Insa. Per això, “lo resultat és una mica enganyós, i jo vaig veure una mica millor el Calaceit que l’any passat”. A la vegada, Insa va aprofitar per destacar este nou format de lliga, que va qualificar de “millor. Menys gasto i molta més competitivitat”, amb “molta competència directa, equips molt igualats i molts de derbis que donen més emoció”, tant per als jugadors com per a les aficions. Lo pròxim cap de setmana, Calaceit haurie de rebre l’equip de Castelseràs, però és més que probable que l’enfrontament s’aplaço.

Més informació: | | |