L’Associació Firal manté aquest dilluns l’última reunió per a organitzar una nova edició de la Fira de Morella


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 5 de setembre de 2011

Morella ja es troba inmersa de ple en una nova edició de la Fira agrícola, ramadera i industrial. L’Associació Firal està realitzant les últimes reunions organitzatives per a ultimar el muntatge i la distribució dels espais, ja que este cap de setmana (10 i 11 de setembre) tindrà lloc la 755º edició d’esta mostra d’origen medieval.

El regidor de desenvolupament rural, Rafael Pallarés, explica que “la Fira de Morella és un gran aparador dels nostres productes i serveis, on es combina la indústria i el turisme, amb la necessària reivindicació de la ramaderia”. Per això, l’edil destaca que “l’organització d’un esdeveniment tan important per als morellans com la Fira comporta un gran esforç de l’Associació Firal durant mesos”. A més, destaca l’auge d’una cita en què cada any assistixen més expositors.

En l’agenda del dia, destaca avui la reunió que mantenen els membres de l’Associació Firal per a distribuir els espais del muntatge i els seus dies. La distribució no variarà en excés respecte a les últimes edicions. L’Espai Firal es consolida com un lloc d’intercanvi de productes i serveis i, el ramat s’exposarà en el seu exterior. El Passeig de l’Albereda tornarà a ser el lloc de trobada dels milers de visitants que rep Morella amb l’objectiu de visitar la Fira.

Respecte a esta setmana, el dimecres tindrà lloc la presentació de la Fira, en la que compareixeran el nou president de l’Associació Firal, Joel Pascual i el regidor, Rafael Pallarés. A més dels temes organitzatius, en la compareixença es presentarà la nova pàgina web de la Fira de Morella. El dijous, començarà el muntatge al Passeig de l’Alameda.

Més informació: |