Morella presenta la 755º edició de la Fira que es celebrarà este cap de setmana


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 7 de setembre de 2011

El regidor de desenvolupament rural, Rafael Pallarés, el president de l’Associació Firal, Joel Pascual, i l’informàtic, Raúl Franz, han presentat avui la 755º edició de la Fira de Morella i la nova pàgina web www.firademorella.es. Les principals novetats respecte a anys anteriors són l’increment d’estands i de la zona d’exposició i els menús que elaboren els restaurants per a reivindicar la carn de la zona.

L’edil, Rafael Pallarés, explica que “la Fira de Morella és un gran aparador dels nostres productes i serveis, on hi ha un gran vincle d’unió entre els nostres principals sectors, com són el turisme i la ramaderia, sense oblidar la indústria”. A més, afirmava que “Morella porta més de set segles i mig organitzant este esdeveniment, però esta és una Fira jove, amb un gran esperit de renovació i adaptació als nous temps”.

Precisament, en l’aspecte de renovació, Pallarés recordava que enguany s’ha canviat part de la junta directiva de l’Associació Firal. Així, el nou president, Joel Pascual, presentava avui l’edició número 755º d’esta cita en el calendari morellà, assegurant que “ja està tot preparat per a la Fira, després de les últimes reunions mantingudes; demà començarà el muntatge de la zona d’exposició de ramat i, el divendres, arribaran els primers animals”. Pascual també destacava que “enguany s’amplia la zona d’exposició d’estands, ja que anirà des del Portal de la Nevera fins a la Plaça Colom, lloc on hi hauran tallers i estands d’artesans”. El president de l’Associació Firal ha repassat tota l’activitat programada per a esta edició i ha recordat que, durant tot el cap de setmana, “es promocionarà la carn dels Ports, amb la degustació en l’Espai Firal i els menús dels restaurants”.

» www.firademorella.es
A més de la presentació de la Fira, avui s’ha presentat la nova pàgina web www.firademorella.es. És una finestra que permetrà ampliar la informació de la Fira de la web municipal i en la que s’agilitzarà la tramitació per a exposar en estands en futures edicions. A més, recopila nombrosos álbums fotogràfics, cartells d’anteriors edicions i notícies.

Més informació: