30 xiquets s’incorporen progressivament a l’Escola Infantil de Morella


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 8 de setembre de 2011

Les seues classes són diferents. No se’l exigeix massa, encara que l’aprenentatge que obtenen és fonamental. Aules amb molt de colorit, els personatges dels dibuixos animats i un fum de joguets per tal que ningú s’avorrisca. L’Escola Infanti de Morella ja es troba en funcionament. Enguany el nombre d’alumnes ha baixat un poc respecte al passat curs.

Des dels 0 i fins als 3 anys. A l’Escola Infantil poden assistir xiquets d’edats compreses entre estos anys, encara que normalment s’exigeix un requisit: saber caminar.

L’assistència a este tipus de centres és molt important. Ací s’aprenen les primeres nocions del que serà en un futur la seua formació acadèmica. Es conviu amb els companys, s’aprèn a respectar-los tant a ells com als educadors. És un primer pas per tal d’habilitar-se amb més rapidesa als propers cursos d’educació infantil.

El material escolar que porten els xiquets és una bossa amb un joc de roba que es queda a l’escola, una gorra, un got de plàstic i un carro, hamaca o semblant, perquè el xiquet puga dormir. Per tal de fer front a part d’eixe material, els pares i mares han de pagar un total de 50 euros. Per contra, el servei continua sent gratuït.

Primers habits escolars i primeres rutines. L’Escola Infantil pot ser un bon començament per als més menuts de cara al futur pas al col·legi d’educació infantil i primària.

Més informació: | |