Els majorals de Sant Antoni de Vilafranca sortegen al bou Marquitos



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dijous, 8 de setembre de 2011

Els Majorals de Sant Antoni 2012 de Vilafranca aprofitaven la festivitat de la marededéu del Llosar del 8 de setembre per vendre paperetes per al sorteig del bou, que es realitzava durant el Ball-pla eixa mateixa nit.

Al Llosar, membres de la Majoralia muntaven la paradeta amb el bou ‘Marquitos’ per tal de vendre numerets. Certament, la venda va estar molt animada durant tot el matí i bona part de la vesprada fins que es van esgotar els numerets. En total, n’han venut 5.000 des del passat mes d’abril.

La gent que s’arrimava a la paradeta de Sant Antoni, a més de comprar paperetes, degustava els cacauets o tastaven el moscatell o la caçalla, elements molt típics també de la festa de l’hivern a Vilafranca.

Després del sorteig realitzat pels membres de la Majoralia de Sant Antoni 2012 durant el Ball-pla i amb la Regina de les Festes, Ainhoa Prades, com a ma inocent, el número premiat ha estat el 3341, quedant com a número reserva el 3585. La persona afortunada en el sorteig podrà escollir entre quedar-se amb el bou o el premi de 500 euros.

Més informació: | | |