La III Trobada dels Amics del Cavall tindrà lloc a Queretes el pròxim dia 25 de setembre


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Queretes
» dijous, 8 de setembre de 2011

Los amants del cavall tenen una cita el pròxim dia 25 de setembre a Queretes, on se realitzarà la III Trobada dels Amics del Cavall, una jornada plena d’activitats al voltant del cavall i que pretén ser un dia de convivència entre els participants. Com a novetat d’esta edició es realitzaran nombroses activitats per als xiquets amb l’objectiu d’introduir els més menuts en el món del cavall. Esta trobada promoguda des de la Comarca del Matarranya s’emmarque dins de l’aposta, que s’està realitzant des de fa anys, pel turisme eqüestre.

Es va triar el turisme eqüestre perquè este podie arribar a ser generador d’una important activitat econòmica, a part de contribuir, dins les seues possibilitats, a la vertebració del territori. Les activitats on participe este sector engloben tant aspectes relacionats amb l’agricultura com activitats terapèutiques, esportives, artesania i les activitats relacionades amb la ramaderia, etc. Donada la importància econòmica que pot generar el món del cavall en el territori, la Comarca del Matarranya ha considerat convenient fomentar estes activitats.

Així, mitjançant la implicació de tots los actors, se pretén desenvolupar el món del cavall en el territori per crear un món d’oportunitats per a les persones. Dins d’esta iniciativa ja s’han realitzat diverses actuacions com: l’adequació de 8 camins, la realització del curs de guia eqüestre, o també l’organització d’un camp de treball Matarranya a cavall destinat a jóvens de 18 a 23 anys i la realització de les trobades dels amics del cavall, entre d’altres.

Més informació: |