LA FALSA: “A l’abril a volar”

Joan Carles Marcobal . 11 de setembre de 2011 .
Etiquetes: ,

Els ho dia fa unes setmanes, ens han amargat l’estiu tot el que han pogut i més amb les punyeteres dades econòmiques. Una banda d’ inútils que van provocar la crisi –no precisament parlo de governants- i que ara no tenen agalles a trobar-li solució però sí a trau-li profit, han fet possible que passarem l’estiu amb l’ai al cor patint per l’economia. I encara no hem acabat, és clar.

Per si tot això en fóra poc amb l’arribada de setembre ja ens podem amanir: arriba la precampanya del a veure qui pot més. De moment ja ens ha anunciat el Consell que al pròxim mes d’abril començaran a aterrar i envolar avions de l’aeroport fantasma de Castelló. Un any després de la seua inauguració deixarà de ser un aeroport ‘per a les persones’. Per la seua banda, el senyor Carlos Fabra, president de tot ‘in aeternam’, ha desmentit a la Generalitat i ha dit que als avions arribaran sí o sí a Castelló al començament del 2012 com a tard. Qui és Lola Johnson per a rebatre’l?

En altre ordre de coses, Pérez Rubalcaba ha manifestat que ell mai no va dir que guanyaria les eleccions sinó més bé que volia ‘eixir a guanyar-les’. No sigue cas.

Mentrestant, al darrera i ben amagat –ja parlaran González Pons i Cospedal- Rajoy no presenta cap proposta que supose la solució a tot el que patim, esperant que la crisi i els mercats –putos mercats- li faiguen la campanya com si als països on governa la dreta nugaren els gossos amb llonganisses. Que li ho pregunte a Berlusconi o a Cameron. En fi, quina tardor ens espera!

Més informació: |