David Prades, campió d’Aragó de curses per muntanya




comarquesnord.cat, Vilafranca
» dilluns, 12 de setembre de 2011

David Prades ha tornat a aconseguir importants triomfs en aquest any 2011. El passat diumenge, el jove atleta vilafranquí es proclamava Campió d’Aragó de Curses per Muntanya, tant en categoria absoluta com en categoría Sub-23, a la que pertany per edat. La prova final tenia lloc a la Comarca del Sobrarbe, al Pirineu Aragonés, concretament a la Vall de Pineta, en una dura prova final de temporada, als peus de Monte Perdido. El Campionat d’Aragó comptava amb tres proves, sent la primera d’elles la de La Iglesuela del Cid i la del passat diumenge a Bielsa, la darrera. En un marc natural com el del Pirineu Aragonés, David Prades es proclamava campió.

Després d’una dura temporada, en la que David Prades ha participat en moltíssimes curses, tant a Aragó com al País Valencià i a altres comunitats, David està planejat el final de la campanya. Això si, ho farà després de còrrer la Cursa ‘Entreparets’ de Vilafranca, que tindrà lloc el proper diumenge 25 de Setembre.

A més, David Prades ha estrenat equip en aquesta temporada 2011, Comarca del Maestrazgo, fet que l’animat a participar en el Campionat d’Aragó. L’experiència no ha pogut ser més positiva ja que ha aconseguit dos títols en només una temporada.

David Prades ens te acostumats a celebrar victòries i títols. Recordem que el jove vilafranquí va ser Campió d’Espanya de Pujada Vertical en categoria juvenil fa un temps. Ara, continua recollint triomfs com aquestos Campionats d’Aragó de Curses per Muntanya.