La Celia Cruz de Castellfort promociona el grup Caixa Rural


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Castellfort
» dilluns, 12 de setembre de 2011

Ruralcaixa comença aquest dilluns 12 de setembre una campanya de publicitat corporativa molt curiosa. Amb el lema ‘Et sentiràs gran’, el grup CRM ha escollit a una sèrie de clients amb noms de famosos per a protagonitzar els cartells publicitaris. El destacat per a la nostra comarca és que un dels primers reclams de la campanya aplega des de Castellfort. La veïna de la localitat, Celia Cruz, amb el nom de la cantant cubana que perdia la vida al 2003, és una de les tres cares escollides per encetar els anuncis.

Cruz estarà exposada a totes les caixes repartides per tota la Comunitat Valenciana de Ruralcaixa com a client d’aquest grup. Al seu cartell es pot llegir ‘Em diuen Celia Cruz i ací em sent gran’. Al sots títol trobem ‘et digues com et digues, en esta caixa et sentiràs gran’, així com el missatge ‘no són famosos però en CRM es senten grans’. Tot capitalitzat per una gran imatge de la veïna de Castellfort. A més, també et conviden a conéixer més detalls de Celia Cruz a la pàgina web www.etsentirasgran.com, que encara no estava operativa a primeres hores del dilluns.

Els escollits per a obrir la campanya buscaran, tal com apunten des de la caixa, impactar al seu públic objectiu, gastant molt menys del que hagués costat contractar a les celebritats amb eixe nom. A més de Celia Cruz, també participen Antonio Banderas, client de Godella i Jennifer López, client de Alginet. Així, la caixa utilitza aquests clients com a imatge de marca en una campanya que es difondrà per televisió, ràdio i premsa, així com en xarxes socials i diferents suports de publicitat exterior com cabines telefòniques i autobusos urbans i interurbans.

El departament de màrqueting de CMR pretén “reflexar d’una forma real i propera la personalitat del Grup centrada en l’atenció personalitzada als seus clients” segons indicaven en un comunicat. A més d’aquests tres primers protagonistes, està previs incloure de nous, en una selecció en la que participarà activament la xarxa d’oficines del Grup CRM.

A la nostra comarca comptem amb diverses oficines de la Caixa Rural. El client amb nom de famós podrà fer la proposta per participar a la seua caixa abans del 23 de setembre al departament de màrqueting del grup. De moment en són tres i un d’ells és una veïna de Castellfort que de segur es sentirà gran i també molt reconeguda els propers dies.

Més informació: |