Jesús Sangüesa és el nou administrador del santuari de Vallivana

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 14 de setembre de 2011 . 2 comentaris
Etiquetes: , , ,

Jesús Sangüesa ha estat nomenat aquest dimecres, amb el vot favorable dels dos grups polítics que conformen l’Ajuntament de Morella, com a nou administrador del Santuari de Vallivana. Sangüesa susbtitueix així a Julian Pastor Amela, mort el passat 11 de juny de 2011, i que havia ostentat el càrrec des de començament de la dècada dels 80.

Durant el plenari també s’han nomenat tres nous ‘alets’ de la Marededéu de Vallivana. Són Julià Pastor Aguilar, Manuel Querol i Manuel Mestre.

El nomenament d’un nou administrador del Santuari de Vallivana ha estat un dels temes més comentats a Morella des del passat mes de juny, ple d’especulacions sobre qui podria ser la persona més adequada per a portar endavant aquesta tasca relacionada amb la patrona de Morella.

En les primeres hores després de fer-se públic el nomenament, la rebuda del poble de Morella al nou administrador ha estat més que positiva amb un massiu recolçament a la decisió del Plenari.

Més informació: | | |

/span> comentaris

  1. enhorabona , jesú

  2. Enhorabona, Jeeesu
    Fa mes de 30 anys que tu i jo tenim diferentes conviccions morals i religioses. Per aixo, crec, que eres una persona adient pel carrec.
    Encara que la cronica diu que el tema estava molt comentat a Morella, ho portaves molt callat, ni que fores de casa el callao