Alcaldes socialistes dels Ports i el Maestrazgo tracten problemàtiques comunes a Cinctorres


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Cinctorres
» divendres, 16 de setembre de 2011

Alcaldes i portaveus socialistes de les comarques de Els Ports i el Maestrazgo de Teruel es reunien aquest divendres a Cinctorres per posar en comú diferents qüestions que afecten als dos territoris. Una reunió en la que els representants socialistes dels municipis de les dues comarques van poder parlar de la situació actual dels pobles de Castelló i Teruel i dels problemes que es deriven també de la crisi econòmica que s’està patint.

A la reunió també es comptava amb la presència dels Secretaris Generals del Partit Socialista a Castelló i Teruel, Francesc Colomer i Vicente Guillén, respectivament. Des del PSPV-PSOE es destaca l’importància d’aquest tipus de qüestions per conèixer les realitats dels pobles veïns i treballar junts per buscar sol·lucions als problemes que afecte a tots dos territoris. També s’apuntava que la carretera A-68 és un infrastructura bàsica per al desenvolupament d’aquestes comarques.

La reunió tenia lloc a les dependències del Restaurant ‘El Faixero’ de Cinctorres, comptant-se amb la majoria d’Alcaldes i portaveus del Partit Socialista de Els Ports i el Maestrazgo de Teruel.

Més informació: | |