Aquest diumenge arranca la lliga 2011-2012 per als tres equips dels Ports, marcada per l’ascens a Primera del Morella


comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 17 de setembre de 2011

El Morella FC torna a la Primera Regional amb l’objectiu de mantenir-s’hi de categoria · El Vilafranca té l’equip més jove de la història i nou entrenador · El Cinctorrà enceta l’any de la seua confirmació entre els equips importants

Aquest diumenge 18 de Setembre, arranca la temporada 2011-2012 per als tres equips de futbol amateur de la comarca de Els Ports. I ho fa amb la novetat de que el Morella F.C. juga a 1ª Regional, després de que la Federació Valenciana de Futbol convidara al conjunt morellà a jugar en aquesta categoría. Dura va ser la lluita la campanya anterior amb el Sporting Benicarló i el Peníscola per aconseguir plaça d’ascens i finalment el Morella acabava tercer. Fantàstica campanya de l’equip de Diego Boix que aconseguia l’ascens per la via administrativa després de quedar a la tercera posició i amb només una derrota en tota la temporada 2010-2012. Ara s’ha de defendre la plaça en la categoría de dalt i eixe serà el gran objectiu del Morella F.C. per a la present campanya.

A la 2ª Regional, C.E. Cinctorrà i C.F. Villafranca afronten una nova temporada amb moltes il·lusions. Els de Cinctorres, en la seua novena temporada a la categoría ha anat progressant i demostrant que pot lluitar per alguna cosa més que per quedar a la zona mitjana de la taula. El CE Cinctorrà està cridat a ocupar una millor posició en aquesta temporada i amb el bon fer de Dani Blanch a la banqueta i una plantilla coneixedora de la categoría, poden intentar-ho.

El cas del C.F. Vilafranca és diferent. Amb un equip en fase de formació, els joves jugadors de Fernando Ibáñez intentaran millorar el rendiment de la passada temporada. S’espera que continue en certa manera la progresió feta a les darreres jornades de la campanya 2010-2011 i que l’equip vaja a més. Serà qüestió de paciencia, però es compta amb un grup de xavals amb moltes ganes i il·lusió i es treballa per a que el bloc puga ser molt competitiu en el futur.

Així es presenta la temporada 2011-2012. Ara només queda esperar a diumenge per a que xiule l’àrbitre i començe a rodar el baló.

Més informació: | |