Morella viu un altre gran cap de setmana turístic per la celebració del Gran Premi d’Aragó de motociclisme


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 17 de setembre de 2011

Morella viu un altre bon cap de setmana a nivell turístic. Els hotels han superat l’ocupació de l’any anterior este estiu i els últims caps de setmana han fregat el complet. El concert de Manel, l’Anunci, Fira i, ara, el Gran Premi d’Aragó de motociclisme han deixat la ciutat amb poques habitacions lliures. Des d’avui, els carrers de Morella destaquen pel rugit de les motos i per la parla en molts idiomes dels seus visitants, degut al gran nombre de turistes estrangers que seguixen estes competicions.

La regidora de turisme, María Rallo, afirma que “la proximitat amb Alcanyís fa que molts dels aficionats al món del motor s’allotgen a Morella, els caps de setmana que hi ha competicions importants”. Respecte a la situació hotelera, la regidora explica que “és un dels caps de setmana que més turisme internacional es veu a Morella, ja que el motociclisme atrau visitants de tot el món”. Així doncs, estos dies es convertixen en un bon moment per a promocionar la ciutat i el Sexenni, que tindrà lloc a l’agost de 2012.

Una altra de les peculiaritats d’estos turistes és que, en la seua gran majoria, realitzen les reserves per Internet. Per això, els hotels i cases de turisme rural que oferixen esta possibilitat, estan pràcticament al 100%. I, la resta, també té uns bons índexs d’ocupació. En definitiva, este s’ha convertit en un gran cap de setmana turístic, com ja va ocórrer l’any passat.

Estos registres d’este cap de setmana estan d’acord amb els de les últimes setmanes. La regidora indica que “les xifres d’ocupació d’este estiu han augmentat respecte a l’anterior, en gran part, per l’organització del concert de Manel o la celebració de l’Anunci”.

Més informació: