El ‘derbi’ Vilafranca-Benassal de la primera jornada de lliga es saldava amb victòria vilafranquina per 2 a 0

comarquesnord.cat, Vilafranca
» diumenge, 18 de setembre de 2011

Victòria del Vilafranca per 2-0 front el Benassal en un partit amb una fluixa primera part en la que cap dels dos equips disposaria de clares ocasions per a marcar. El Benassal ho intentava amb jugades ràpides buscant als seus davanters que no acabaven amb èxit, ja que la defensa del Vilafranca podia allunyar el perill amb prou facilitat. Un Benassal que inquietaria poc la porteria d’Adrián. Al Vilafranca li costava controlar el baló al mig del camp i en la primera part arribaria poc a l’àrea benassalenca. La millor ocasió la tindria Edo amb un xut que desbarataria el porter visitant amb una bona parada ja al minut 45. Amb el 0-0 inicial acabaria la primera part.

A la segona, el Vilafranca va ser superior al seu rival i intentaria dominar la situació des del principi. Al minut 63, el Benassal es quedaria amb un jugador menys ja que un dels seus davanters era expulsat per agredir a un contrari. Poc després el Vilafranca, que cada vegada portava més perill a la porteria del Benassal, marcaria el 1-0 per mediació de Jordi que aprofitant una bona jugada d’atac iniciada en banda per Pablo Prades, rebia el baló a l’àrea gran i el creuava junt al pal superant al porter del Benassal. Un gol molt celebrat al Serrito. El Benassal disposaria d’alguna falta a la frontal per portar perill al marc vilafranquí, però sense fortuna.

Els de Fernando Ibáñez buscarien la sentència per evitar ‘sustos’ a la recta final del partit, encara que el 2-0 no arribaria fins al minut 90 quan Víctor s’en va anar junt a un defensa en velocitat i es plantava a soles davant del porter, superant-lo per baix. El Benassal va demanar falta del davanter vilafranquí en aquesta acció i es quedaria amb 9 jugadors amb una segona expulsió per protestar.

Al final, Vilafranca -2- Benassal -0-, debut amb victòria de l’equip vilafranquí que suma 3 punts que poden donar molta moral en aquest inici de temporada. La propera setmana el Vilafranca visitarà al Vilar de Canes, que juga els seus partits com a local al Municipal Santa Ana de Catí.