El Morella cau a Benicarló en el primer partit de la lliga

comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 18 de setembre de 2011

El primer partit de la lliga per al Morella F.C., en el seu retorn a la 1ª Regional acabaria amb derrota per 2-0 al Camp Municipal de Benicarló, davant del C.D. Benicarló, un conjunt històric al futbol provincial i més habitual de la Regional Preferent que de la 1ª Regional. El Morella va plantar cara però a la segona part el Benicarló es faria amb el partit.

Primera part equilibrada i amb poques ocasions de gol. Una per part de cada equip en aquest primer periode. El Morella va aconseguir frenar el joc del Benicarló amb una bona disposició tàctica i evitant que el Benicarló arribara en perill al portal de Dídac. Al minut 30, el migcampista morellà Mario es lesionava i havia de ser substituit, afegint-se aquesta baixa a la d’altres jugadors com Jordi, Josele, Pau, Moles o Víctor, jugadors importants en l’equip de Diego Boix.

Al descans s’arribava amb l’empat a 0 inicial al marcador. A la reanudació, el Morella F.C eixia amb l’ànim d’avançar-se al marcador, però el Benicarló va anar imposant-se poc a poc. Al minut 55, a l’eixida d’un còrner, els locals aconseguirien marcar l’1 a 0. Poc després, als 60 minuts, el Benicarló marcaria el segon gol, sentenciant l’encontre amb una jugada molt ràpida que sorprenia al Morella.

A la recta final del partit, el Morella F.C disposaria de diverses accions a la contra per poder aconseguir algun gol. L’àrbitre xiularia un penal molt rigorós que Dídac va poder aturar i l’equip de Diego Boix es quedaria amb 10 jugadors per l’expulsió de Carni, que es produia a l’incorporar-se al terreny de joc després d’haver estat atés a la banda sense consentiment arbitral. Carni ja portava una groga i per aquest motiu era expulsat.

La propera setmana el Morella F.C rep a la Fàbrica de Giner a l’Alcalà en partit corresponent a la 2ª jornada de lliga en 1ª Regional.