El Morella s’estrena a primera regional amb mal peu alhora que el Vilafranca i el Cinctorrà guanyen als seus rivals


comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 18 de setembre de 2011

Els tres equips de la comarca dels Ports, el Morella FC, el Vilafranca CF i el CE Cintorrà començaven aquest diumenge 18 de setembre la temporada de lliga 2011-2012, el que s’ha produït amb resultats desiguals depenent de la categoria. D’aquesta manera, el Morella, que es reestrenava en la Primera Regional, no ha aconseguit ni estrenar el marcador rival, el Benicarló que, per la seua banda, encaixava fins a dos vegades en la porteria morellana, deixant un 2-0 d’arranc de lliga.

Per la seua banda, el Vilafranca i el Cinctorra, a la Segona Regional, s’alçaven aquest primer diumenge amb dues victòries front als seus respectius rivals. Els de Vilafranca encaixaven, per gràcia de Jordi i Víctor, dos gols al Benassal, equip que no aconseguia estrenar el marcador del Serrito, deixant un 2-0 favorable als de Els Ports.

El Cinctorrà s’estrenava en aquest 2011-2012 per la porta gran. Els de Cinctorres, en partit al Mig Ull, golejaven de forma cridanera als rivals de Vinromà amb un cridaner 7-1, encontre que, a banda de l’abultat del resultat, estava marcat per tres expulsions de les files de l’equip visitant.

» Resultats
» Benicarló 2-0 Morella
» Vilafranca 2-0 Benassal
» Cinctorrà 7 – 1 Vinromà

» Cròniques
» El ‘derbi’ Vilafranca-Benassal de la primera jornada de lliga a la 2ª Regional es saldava amb victòria vilafranquina per 2 gols a 0
» El Morella cau a Benicarló en el primer partit de la lliga
» El Cinctorrà aplasta al Vinromà al Pla de Mig Ull en el primer encontre de la temporada

Més informació: | |