El Bàsquet Femení Morella espera l’inici de la lliga


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dilluna, 19 de setembre de 2011

Un igualat marcador, amb 58 a 56 per a les locals, posava el punt i final al primer partit disputat per les cadets del Club Bàsquet Femení Morella. Ja s’han celebrat els primers amistosos que conformen la pretemporada per a 3 dels quatre equips d’este conjunt. L’equi aleví, l’infantil i el cadet han jugat a casa uns amistosos que enceten el nou període esportiu; les benjamines començaran properament en la lliga local de Castelló. L’entrenador continua sent Jose Moreno, tot un veterà ja en el món d’este esport. Les components de l’equip reemprenen el bàsquet amb força, després d’uns mesos de molta festa i poc esport. Una tornada a la rutina que al principi costa un poc d’assimilar.

Durs entrenaments que es voran recompensats quan comence la lliga, a mitjans d’octubre. De moment, les joves esportistes s’han de conformar en disputar uns partits que, encara que reben el nom d”amistosos”, per com s’enfronten elles…semblen ja partits de lliga.

Les alevins debutaven d’una forma brillant. I malgrat no haver guanyat, van fer un bon partit i un igualat resultat. 37 per a les morellanes i 39 per al Nou Bàsquet Femení. L’equip infantil arrassava amb un espectacular 75 a 10 contra el Nou Bàsquet. I pel que fa al cadet, les de castelló van estar un poc superiors a les locals, però finalment estes últimes s’emportarien la victòria per 58 a 56.

La composició dels equips es manté any rere any sense massa canvis quan al nombre de jugadores. Pel que sembla, enguany el Club Bàsquet Femení Morella jugarà sense massa problemes quant a plantilla. I per a entrenar a totes estes xiquetes, Jose Moreno no està sol. Enguany compta amb joves ajudants que s’impliquen en cada entreno i en cada enfrontament.

El públic continua sent fidel a l’espectacle que ofereixen les joves del bàsquet. Cada partit es viu com si fora decisiu, animant d’esta manera cada jugada de les morellanes.

A partir d’ara s’aniran disputant altres partits amistosos que faran la prèvia de la lliga. Este cap de setmana, les cadets es desplaçaran a Quart a disputar un torneig en el qual jugaran entre 3 i 4 partits que serviran per a polir detalls.

» VÏDEO: El CBF Morella espera l’inici de la lliga

Més informació: