Espemo porta a Morella 6 medalles d’or i 3 de plata


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, de setembre de 2011

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el 5é Campionat de Tècniques de Progressió Vertical de la Comunitat Valenciana, on el resultat d’ESPEMO va sigut excepcional ja que els tres participants es van portar a casa 6 medalles d’or i 3 de plata a més de la copa a la tercera classificació per clubs.

Així, Marc Segura guanyava la medalla d’or en les tres probes que va participar i el mateix feia Jordi Membrado amb la seva categoria. Àngel Membrado per la seva part aconseguía tres medalles de plata quedant darrere de Jordi.

De tota manera, més que les medalles, el més important van ser les marques que, ara reconegudes en un campionat oficial, els permet participar en el primer Campionat Europeu de Tècniques de Progressió Vertical que es farà la setmana que bé a Marbella.

Es de destacar el bon temps de Marc (14 anys dins de la categoria juvenil que va dels 14 als 17 anys) en la modalitat de Resistència ja que va ser la tercera millor de tot el campionat, el que li haguera permès guanyar el bronze a la categoria de majors. També molt bé ho va fer Jordi en Resistència ja que està dins de les 10 millors marques històriques nacionals de la seva categoría. En circuit, Jordi, va poder baixar dels 4 minuts en el de 15 m, el que pareixia impossible. Àngel, en el seu primer any dins de la categoria infantil (10 a 13 anys) va demostrar molt de temperament i capacitat de sacrifici aconseguint molt bones marques per a tindre nomes 10 anys.

Per al Campionat Europeu de la setmana vinent no tenen moltes possibilitats de pujar al podi, encara i així tots poden quedar dins dels 10 primers en un Campionat Europeu, tan sols participar ja es un èxit.

Més informació: