L’Ajuntament de Morella facilita la revisió del càncer de mama


comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 19 de setembre de 2011

Més de 300 dones d’entre 45 i 69 anys de Morella, tenen cita entre esta setmana i la pròxima per a sotmetre’s a la revisió del càncer de mama. L’Ajuntament ha coordinat les cites de cada una d’elles, per si hi ha canvis d’hora, respecte a la primera convocatòria enviada per la Conselleria. A més, el consistori també facilita el desplaçament de les veïnes fins a l’Hospital de Vinaròs.

La regidora de sanitat, Malú Blasco, afirma que “és fonamental posar tots els mitjans necessaris per a informar i facilitar el desplaçament perquè les veïnes puguen sotmetre’s a esta important revisió, que pot salvar vides”. La detecció a temps d’un càncer augmenta les possibilitats d’èxit d’un tractament. Per això, la regidora fa una crida perquè totes les dones convocades acudisquen a la cita.

L’Ajuntament de Morella porta pràcticament una dècada recolzant estes revisions, amb la coordinació de les cites i l’organització d’autobusos o taxis per a facilitar el desplaçament.

Els dies en què les veïnes passaran la revisió són el 20, 21, 22, 26 i 27 de setembre. Durant tots ells, hi ha previstos autobusos que desplaçaran fins a Vinaròs a aquelles veïnes que precisen del servei, prèvia inscripció en les Oficines de Serveis Socials de l’Ajuntament de Morella, en l’àrea d’Infodona.

Més informació: | | |