L’IES Vilafranca inicia el curs amb 90 alumnes i amb la novetat de l’horari


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimarts, 20 de setembre de 2011

L’Institut d’Ensenyament Secundari de Vilafranca ha iniciat el curs 2011-2012 sense massa novetats respecte l’any anterior i mantenint el nombre d’alumnes, que es situa al voltant dels 90 en secundaria i de 20 per als cicles formatius. Una de les novetats principals és l’horari, ja que les classes comencen a les 8 i mitja del matí i s’allarguen fins a les 14,30 hores i només hi ha classe per la vesprada un dia a la setmana. Els dijous també hi han classes de reforç. En quant a la plantilla de professors no s’han produit retalls i es manté en 23.

A Espanya s’està vivint una situació molt conflictiva a moltes comunitats autònomes com Madrid o Galícia, amb mobilitzacions respecte als retalls que estan afectant a l’ensenyament. Sembla que hi ha tendència a invertir en el sector privat, mentre que l’escola pública i els cicles formatius es veu afectats per contínues retallades.

També cal destacar que el dilluns 26 comencen els cicles formatius, donant-se la circumstància de que hi ha alumnes que el curs passat van acabar la ESO a l’Institut vilafranquí i que han decidit tornar al centre per cursar aquestos cicles formatius, ja que a Castelló, on tenien previst realitzar-los, no hi han places suficients.

Més informació: |