Obres de millora al polígon industrial de Morella


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 20 de setembre de 2011

Amb el transcurs dels anys i degut al continu pas de camions de grans dimensions, l’asfalt d’alguns trams del Polígon Industrial “Les Casetes” de Morella està en mal estat. Les vies interiors del polígon compten amb molts sots que dificulten la circulació. Amb este motiu, des de l’Ajuntament de Morella es va aprovar en la darrera sessió plenària de caràcter ordinari l’execució d’una sèrie d’obres de millora del polígon industrial.

Es compta amb un pressupost d’al voltant de 130.000 euros, gràcies al finançament per part del Ministeri d’Indústria i també a la sol·licitud que des de l’Ajuntament de Morella es va fer a l’AVEN referent al Fons de Compensació del Pla Eòlic. Entre les actuacions destaca la de l’asfaltat de molts dels trams de via del polígon. Una tasca que encareix el pressupost però que és totalment necessària per l’estat que presenta la calçada. A banda d’això, també es millorarà l’enllumenat així com la senyalització.

Les previsons apunten a que es tracta d’unes actuacions de ràpida execució. Pel que sembla, les obres començaran i acabaran dintre del mateix mes d’octubre.

Més informació: