Aquest diumenge 25 de setembre es celebra la IV Cursa de Muntanya ‘Entreparets’


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dijous, 22 de setembre de 2011

Aquest diumenge 25 de Setembre es celebrarà a Vilafranca la IV Cursa de Muntanya ‘Entreparets’, darrera de les proves puntuables de la Lliga de Curses per Muntanya Castelló-Nord que enguany celebra la seua tercera edició. Realment aquesta és la XIVena Cursa de Muntanya de Vilafranca, però la IV des de que es va canviar el seu format i va passar a denominar-se ‘Entreparets’ amb eixida i arribada a la Plaça d’en Blasc.

La cursa compta amb un recorregut de 24,5 kilòmetres amb una altura màxima de 1387 metres i una mínima de 1070 amb un desnivell acumulat de pujada de 850 metres. L’eixida tindrà lloc a les 9 del matí i hi haurà 4 controlos de pas amb avituallament, 3 sòlids i líquids i 1 líquid.

Cal recordar també que el lliurament de dorsals es realitzarà el dissabte 24 de 18,30 a 19 hores i el diumenge a partir de les 7,30 hores, tancant-se 20 minuts abans de la prova.

Les categories participats seran Seniors fins als 39 anys, Veterans ‘A’ de 40 a 49 anys, Veterans ‘B’ a partir de 50 anys i Locals amb trofeus per als 3 primers classificats en cadascuna de les categories i premis especials patrocinats per la cooperativa de turisme rural ‘Vilatur’ per als participants que puguen batre els premis de la prova, que son de 1h.47’10” en categoria masculina i en poder de Vicent Calvo i de 2h.29’37” en categoria femenina i en poder d’Esther Català.

A més, com a complement de la Cursa de Muntanya ‘Entreparets’, el dissabte 24 a les 19 hores hi ha programat un audiovisual al Saló d’Actes de la Casa Social amb el títol ‘Expedició a les Muntanyes de Perú’ a càrrec de José Manuel Zapata, del Club Trepa Castellet i habitual col·laborador de la Cursa de Muntanya de Vilafranca, prova organitzada per l’Associació ‘Entreparets’ i l’Ajuntament de Vilafranca.

Més informació: