El projecte de contrucció de vivendes a l’Hostal Nou de Morella continua en marxa




comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 22 de setembre de 2011

Tots aquells que així ho consideren poden aportar les seues impressions al voltant de la Modificació al Pla General d’Ordenació Urbana (PSGOU) de la zona Nord de l’Hostal Nou accedint a la pàgina oficial de l’Ajuntament de Morella. S’obri un procés de participació i difusió d’informació que intenta recollir opinions de la ciutadania durant el procés per a permetre la participació de tots, individual o col·lectivament, en la presa de decisions sobre les actuacions que afecten a esta zona de Morella.

Es presenten tot un conjunt de documents per tal que tothom puga tenir accés a ells. La memòria detallada del projecte, els plànols, els estudis d’integració paisagística i els anuncis del Butlletí Oficial de la Província i del Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu perseguit per la present modificació del pla general de Morella serà la reordenació i canvi de qualificació de les diferents zones que integren el Barri Hostal Nou en la seua porció nord. Esta està delimitada per la Nacional 232, l’antic accés a la població fins el Portal de Sant Mateu, els límits nord i oest del Barri i el caudal del Barranc del Tinc, tot allò considerat com a sòl urbà del barri. La finalitat perseguida és la seua remodelació i canvi en l’ús global definit pel planejament, de forma que seguint les directriu del concert previ, s’inicie la seua transformació cap a l’ús residencial amb la inclusió de nous sols dotacionals, vials i zones ferdes, així com la transformació de l’ús global industrial a residencial.

La construcció de vivendes de Protecció Oficial és un altra de les metes d’este projecte que ara reclama de la participació de tots aquells que puguen aportar el seu punt de vista per millorar la modificació.