El Morella FC debuta com a local en la Primera Regional aquest diumenge, rebent al Camp de la Fàbrica de Giner al C.F. Alcalá


comarquesnord.cat, Els Ports
» dissabte, 24 de setembre de 2011

El C.E. Cinctorrà afronta el seu primer desplaçament de la temporada a la 2ª Regional, visitant al Athletic Vinaròs, mentre que el C.F. Vilafranca visita aquest diumenge al Vilar de Canes, després d’haver guanyat el primer partit de lliga, el ‘derbi’ front la U.E. Benassal per 2 gols a 0 al Camp del Serrito

» FUTBOL 1ª REGIONAL
» 2ª JORNADA. MORELLA F.C.-C.F. ALCALÁ
» Diumenge 25 Setembre, 17,30h. Camp de la Fàbrica Giner

El Morella FC debuta com a local en la 1ª Regional aquest diumenge, rebent al Camp de la Fàbrica de Giner al C.F. Alcalá. El Morella arriba a la cita després de perdre 2-0 a Benicarló a la 1ªjornada de la competició, mentre que el C.F. Alcalá suma un punt al empatar 3-3 a casa davant el C.F. Canet. Un exigent partit per a l’equip de Diego Boix que arrossega moltes baixes importants en aquest inici de temporada, com son les dels lesionats Moles, Josele, Pau i Soro a les que s’ha d’afegir la de Carni, expulsat el passat diumenge. L’entrenador del Morella tampoc podrà comptar amb Jordi encara que podria recuperar a Víctor. El C.F. Alcalá no serà un rival fàcil per al Morella FC aquest diumenge, ja que es tracta d’un rival amb molta experiència a la categoría i que compta amb un bon planter.

» FUTBOL 2ª REGIONAL
» 2ª JORNADA. ATHLETIC VINARÒS-C.E. CINCTORRÀ
» Dissabte 24 Setembre, 18h. Ciutat Esportiva de Vinaròs

El C.E. Cinctorrà afronta el seu primer desplaçament de la temporada a la 2ª Regional, visitant al Athletic Vinaròs, un equip molt desconegut ja que és de nova creació per a la present temporada. Un interessant partit entre dos conjunts que van ser capaços de guanyar els seus partits de la primera jornada. El C.E. Cinctorrà vol continuar a Vinaròs amb l’esplèndid inici de competició, després de superar per 7 gols a 1 al Vinromà el passat diumenge al Pla de Mig Ull. Dani Blanch comptava amb la totalitat del planter en el partit de passat diumenge i no s’esperen moltes baixes per al partit que s’avança al dissabte. L’Athletic Vinaròs arribarà amb moral al seu primer partit a casa després de vèncer per 2-3 al Camp del Tírig el passat diumenge. L’encontre és una bona oportunitat per al Cinctorrà d’intentar guanyar el seu segon partit en aquest inici de lliga.

» 2ª JORNADA. C.F. VILAR DE CANES-C.F. VILAFRANCA
» Diumenge 25 Setembre, 17,30h. Camp ‘Santa Ana’ de Catí

El Camp Municipal ‘Santa Ana’ de Catí és l’escenari on disputa els seus partits com a local el C.F. Vilar de Canes, equip filial del C.D. Catí i que torna a la competició després d’uns anys d’absència. El C.F. Vilafranca visita aquest diumenge al Vilar de Canes, després d’haver guanyat el primer partit de lliga, el ‘derbi’ front la U.E. Benassal per 2 gols a 0 al Camp del Serrito. Fernando Ibáñez, entrenador del C.F. Vilafranca recuperara a diversos jugadors importants que van ser baixa al primer partit, com David ( amb un partit de sanció de la temporada anterior), Javi Prades ( que estava lesionat ) o Javier, que per qüestions laborals no va poder jugar front el Benassal. El C.F. Vilar de Canes debutava al camp del C.E. Rossell on perdia per 3-1 i vol intentar sumar els seus tres primers punts de la campanya. Per la seua banda, el C.F. Vilafranca, que porta tres punts lluitarà per intentar guanyar el seu segon partit a la lliga. Son dubte Jordi i Miquel, que van acabar amb molèsties el partit del passat diumenge.

» FRONTENNIS
Arriba l’inici de les competicions de lliga per als dos equips del Club Frontennis Vilafranca. El Vilafranca ‘A’ jugarà novament a la Divisió d’Honor, mentre el Vilafranca ‘B’ ho farà a la 1ª Divisió Provincial, després de mantenir la categoría l’any passat. El primer equip vilafranquí manté pràcticament els mateixos jugadors dels anys anteriors i el Vilafranca ‘B’ ha incorportat a joves promeses d’aquest esport al municipi.

» CICLISME
La clàssica ciclista Vila-real, Morella, Vila-real arriba a la seua 65ena edició i es disputa aquest cap de setmana. La primera etapa unirà Vila-real amb Morella el divendres 23 de setembre estant prevista l’arribada a Morella cap a les 17 hores.El dissabte pel matí, a les 9,30 hores es dona inici a l’etapa de Morella a Vila-real que completarà aquesta 65 edició de la clàssica ciclista amb més ‘solera’ de la província de Castelló.

» ATLETISME
El diumenge 25 de Setembre es disputa a Vilafranca, la quarta edició de la Cursa per Muntanya ‘Entreparets’, que és la XIVena Cursa per Muntanya de Vilafranca. Fa quatre anys es va canviar la denominació de la cursa per la d’Entreparets, amb eixida i arribada a la Plaça d’en Blasc de Vilafranca. A les 9 del matí està prevista l’eixida d’aquesta prova, darrera de les puntuables per a la Lliga Castelló-Nord de Curses per Muntanya. Al podi de la Plaça d’en Blasc es lliuraran els trofeus i premis de la Cursa ‘Entreparets’ i també els de la Lliga Castelló-Nord.

Més informació: | | |