Calaceit guanye el Pena-roja (2-1) en un partit sense gens de futbol


comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 25 de setembre de 2011

Lo Calaceit se va emportar l’últim derbi matarranyenc davant del Pena-roja (2-1) en un partit on va imperar el nul espectacle i la falta d’ocasions de gol. Tot i això, un Calaceit amb més intensitat que el seu rival va saber aprofitar les que va tindre i es va endur els 3 primers punts d’esta temporada. Lo Pena-roja se va avançar en el marcador, però abans del descans los locals van empatar el matx. Als darrers minuts del partit, una ocasió aïllada del Calaceit es va convertir en un autèntic golàs de Borja per l’escaire que va suposar el definitiu (2-1).

Segons va destacar el portaveu i membre de la directiva del Calaceit, David Insa, “esperem que a partir d’ara es repetixquen les victòries”. Insa va definir lo partit com a “molt dolent”. La pilota “l’aconseguies veure un rato quan baixave del cel, però futbol no se’n va veure gens de gens”. A més, lo portaveu del Calaceit va remarcar que “afrontàvem lo partit en ganes, després de l’amistós amb Bot que es va guanyar estos dies de descans”. Això, sumat a que el Pena-roja arribave líder al partit, donave al·licients al matx. Pel que fa a domini de joc, Insa va apuntar que “a la primera part, lo que va cridar més va ser el Pena-roja, però més de crits que de tocar pilota, perquè el partit va ser asquerós de totes les maneres. Un partit sense res”. A més, lo portaveu del Calaceit va reconèixer que el gol del Pena-roja “va ser un error nostre. L’empat va ser un gol majo de veure, i quan ja parlàvem de l’empat, va eixir eixe golàs que encara no sabem com va entrar”. Amb estos primers 3 punts, lo Calaceit abandone la cua de la taula i se situe en 9ena posició, a només 1 punt de la tercera plaça. De cara a la pròxima jornada, Calaceit visite el camp del Cretense en un partit on Insa espere que “recuperam tots los efectius i podam donar guerra”.

Per la seua banda, l’entrenador del Pena-roja i portaveu de l’equip, Jose de Laris, va subratllar que va ser “un partit sense futbol, sense joc de pilota, i natres vam estar molt nerviosos des de l’inici del partit i no vam tocar la pilota en cap moment”. Per tant, “crec que el resultat és just”. A més, Laris va recalcar que “vam començar guanyant, però en cap moment se va veure el Pena-roja que a natres mos agrade”, i sense control de pilota i joc al mig del camp “no es poden crear ocasions de gol”. A la vegada, l’entrenador del Pena-roja va reconèixer que lo Calaceit va estar molt més posat al camp i va saber aprofitar les seues ocasions. Per tant, ara cal passar pàgina, reflexionar als entrenaments per què es va perdre i “esperem trobar-mos al Pena-roja que es va veure a casa davant de l’Alcorisa” o al que va plantar cara a Valderrobres. De fet, la pròxima jornada el Pena-roja es trobarà amb lo Castellseràs, un equip que fins ara ha sumat 3 punts i que l’any passat se va emportar el partit a casa el Pena-roja (3-4). A la vegada, Laris va lamentar no sumar cap punt al camp del Calaceit perquè ere una molt bona ocasió per a seguir líders. Amb esta derrota, el Pena-roja se situe 3r a la categoria, a dos punts del liderat.

Més informació: |