Cretense guanye al complicat camp de l’Alcorisa (2-3) i es pose al capdamunt de la categoria

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 25 de setembre de 2011

Victòria molt treballada del Polideportivo Cretense a l’estadi de l’Alcorisa (2-3) en un partit on los de Queretes van saber aprofitar el seu armament ofensiu i sumar així la segona victòria consecutiva. L’equip entrenat per Alfredo Fuster es va avançar al marcador al minut 16 de la primera part, i gràcies a un excel·lent contraatac va saber fer el (0-2) al minut 40 i deixar el partit molt encarat per a l’equip del Matarranya. A la represa, un Alcorisa molt ofensiu va reduir distàncies (1-2), però el Cretense va posar el (1-3) al minut 70 gràcies a una nova jugada d’atac. Lo (2-3) de l’Alcorisa al minut 83 va posar una mica de nervis als visitants, però el resultat ja no es va moure.

Segons va destacar el tècnic del Cretense, Alfredo Fuster, “estem molt contens per la victòria, ja que és un camp difícil i ha suposat un esforç molt gran dels jugadors”. Fuster va destacar que el primer gol mos va ajudar moltíssim, ja que va oblidar l’Alcorisa a avançar línies i això ho va aprofitar el seu equip per matar el rival a la contra. Tot i la baixa del golejador del Cretense, Sergi Manero, los del Matarranya van mantindre la seua efectivitat golejadora. De fet, Fuster va afegir que “la defensa de l’Alcorisa la vaig veure una mica fluixa”, i que si “hagués estat Manero encara haguérem pogut fer una mica més de mal”. Pel que fa al rival, l’entrenador dels de Queretes va reconèixer que “tenen tres o quatre jugadores molt veterans i amb molta experiència”, però la defensa estave fluixa i el porter poc encertat. Amb esta victòria, lo Cretense se situe a la segona posició de la lliga, empatat a punts amb lo líder, que és lo Teruel B (porte un partit menys que la resta). A més, i de cara a la següent jornada, lo Cretense rebrà a casa al Calaceit. Tot i el bon moment que està vivint l’equip de Queretes, Fuster va apuntar que “los jugadors no s’han de confiar d’esta situació i han de sortir pel partit des del primer minut”. Com diuen, està tot guanyat i tot per guanyar.