El Vilar de Canes supera per la mínima a un Vilafranca que va lluitar per empatar

comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 25 de setembre de 2011

Un Vilar de Canes expert, amb jugadors amb molta trajectòria al futbol regional i un bon posicionament al terreny de joc, superava per 2 gols a 1 al C.F. Vilafranca en un encontre en el que els de Fernando Ibáñez van millorar considerablement a la segona part de l’encontre, després d’una primera part que acabava 1-0 amb un penal molt protestat pel Vilafranca. El C.F. Vilafranca empatava l’encontre al primer quart de la segona part però el Vilar de Canes acabaria imposant-se. El partit es jugaria a Catí, on el Vilar de Canes disputa els seus partits com a local.

El partit començava amb domini del Vilar de Canes, un conjunt que tiraria d’ofici per dominar la primera part i portar perill a la porteria d’Adrian. Els locals controlarien el centre del camp, però les seues arribades eren desaprofitades pels jugadors d’atac. El Vilafranca intentava traure’s de damunt el domini del Vilar de Canes, fet que aconseguiria a partir de la mitja hora de joc. Al minut 37, un penal comés pel porter del Vilafranca, Adrián Vicente, permetria al Vilar de Canes fer l’1 a 0, resultat amb el que acabava la primera part. Una acció protestada pel porter visitant però que Aly Ezaidy, àrbitre del partit va considerar com a penal. El balanç ofensiu del Vilafranca en la primera part es limitaria a diferents llançaments llunyans de Edo i Adrián Andrés.

A la segona part el Vilafranca va canviar totalment i milloraria el seu joc, com sol ocòrrer a tots els partits. L’equip de Fernando Ibáñez crearia tres ocasions per marcar als 5 primers minuts i aconseguiria el 1-1 al minut 57, quan Pablo Prades aprofitaria una errada defensiva per batre al porter local per baix.

El Vilafranca va passar a dominar el centre del camp i s’esperava una recta final interessant amb els dos equips disposats a sumar els tres punts. El Vilar de Canes va baixar prou el to físic en aquest segon període i el Vilafranca intentava buscar la porteria, encara que hauria de fer canvis per substituir a Pablo Tena i Pablo Prades que acabarien amb molèsties físiques.

Al minut 71 i en una ràpida jugada el Vilar de Canes superava a la defensa del Vilafranca per plantar-se a soles a les immediacions d’Adrian Vicente i superar-lo, anotant el 2-1 que seria definitiu.

A la recta final el Vilafranca va apretar per intentar puntuar al Santa Ana i el Vilar de Canes esperava els contraatac per sentenciar. Cap de les dues coses acabarien produint-se i el marcador ja no variaria. Vilar de Canes -2- Vilafranca -1-. Els locals es situen al lloc 11è amb 3 punts i el Vilafranca està al 10è també amb tres punts. El proper diumenge el Vilafranca rebrà al Camp del Serrito al C.E. Vinromà, conjunt que pel moment no ha sumat cap punt a la lliga.