140 xiquets dels Ports participen en el nou projecte de Els Ports FC


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 28 de setembre de 2011

Els Ports FC ultima els detalls per afrontar la temporada 2011-2012. Des de fa unes setmanes els seues equips estan realitzant la pretemporada amb diferents entrenaments i partits amistosos. Aquest cap de setmana debutaran en competició oficial les categories de més edat: infantils i cadets amb encontres a La Vall d’Uixó i els juvenils que jugaran a Cabanes. La resta d’equips ho faran el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre.

Per a la temporada 2011-2012 el club tornarà a comptar amb vuit equips en els quals participen uns 140 xiquets de tota la comarca, amb una gran implicació dels pares i mares i dels responsables i entrenadors. Els equips tindran una forta renovació en quant als entrenadors, ja que sols repeteixen igual que la passada campanya els de l’infantil.

Els més menuts, els prebenjamins, tindran com a entrenadors a Alberto Viñals i Sergio Segura. Aquest equip jugarà com ha fet els darrers anys tots els seus partits al camp de Forcall.

En categoria benjamí, l’equip A estarà dirigit per els vilafranquins Jordi Monferrer i Pablo Prades començant la temporada jugant a la Fàbrica de Giner i la segona volta al Serrito de Vilafranca. En quant a l’equip B tindrà com entrenadors a Celio Meseguer i Sergio Roig que la passada campanya estaven al capdavant dels prebenjamins. Este conjunt jugarà la primera meitat dels partits a casa al Serrito i la segona a Morella.

Pel que fa als alevins, l’equip A tindrà d’entrenadors a Marc Bellvís i Borja Soler jugant la primera volta com a locals a la Fàbrica de Giner i la segona al Serrito. Mentre que el B estarà comandat pel tàndem Javi Yeste i Montxo Ibáñez, habituals entrenadors dels conjunts d’Els Ports. Jugaran la primera volta al Serrito i la segona a la Fàbrica.

Els infantils tindran com a místers al morellà Josep Bordás i al vilfranquí Roberto Prades que les darreres temporades havien estat en equips de categories inferiors. Els cadets repeteixen amb Javier Ortí i Iván Marín. Aquests dos conjunts jugaran tota la temporada els partits com a locals al Pla del MigUll de Cinctorres.

Els més grans, els juvenils, estaran dirigits per el coordinador del club, Manolo Guimerá, que afronta la seua primera etapa amb aquesta categoria. Els partits a casa dels juvenils es disputaran en la seua totalitat a la Fàbrica de Giner de Morella.

D’aquesta forma, Els Ports FC tornarà a representar a la nostra comarca en sis categories distintes arreu de la província de Castelló amb molta il·lusió i ganes de competir i gaudir d’aquest esport.

» VÍDEO: La pretemporada de Els Ports FC

Més informació: |