L’ajuntament de Cinctorres llança un pla per a la instal·lació d’empreses en el municipi


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Cinctorres
» dimecres, 27 de setembre de 2011

Pròximament es veuran finalitzades l’obres del polígon industrial Argilans de la localitat, obres dutes a terme directament per l’Ajuntament i que permetran oferir sòl industrial a un preu molt competitiu. Segons l’alcalde de la localitat, Antonio Ripollés, “anem a oferir el sòl a 40 €/m2, i a més anem a incentivar la instal·lació d’empreses reduint els impostos i taxes municipals a les mateixes, en una quantitat molt significativa, així com el pagament dels solars en còmodes terminis”.

“Som conscients”, continua l’edil, “que si ja és difícil instal·lar-se a les zones d’interior, ara se sume la crisi, però volem fer una aposta a mitjà termini i per a això hem dissenyat tot un pla de dinamització del nostre polígon i dels emprenedors a les zones rurals”.

Convé recordar que fins avui només els municipis de Morella i Vilafranca comptaven amb polígon industrial a la comarca dels Ports, però els mateixos estaven pràcticament ocupats al cent per cent. Amb el polígon industrial de Cinctorres la zona tindrà 16.000 m2 nous d’oferta de sòl per a la instal·lació d’empreses.

Més informació: