S’està adequant els exteriors de l’antic dipòsit dins del projecte de millora global de l’Alameda


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 28 de setembre de 2011

Continuen una sèrie d’obres d’adequació de tota la zona exterior de l’antic dipòsit de Morella. Unes millores que formen part d’un projecte centrat en l’acondicionament total del Paseig de l’Alameda, una de les zones més apreciades pels veïns del municipi.

Esta part de l’Alameda està envoltada de pineda i de naturai permet gaudir d’unes bones vistes de monuments emblemàtics, com l’aqüeducte de Santa Llúcia, el mateix depòsit, la muralla o algunes torres. Per mitjà d’esta intervenció, es recuperarà i condicionarà un passeig, a més de millorar visualment l’aspecte del mateix.

Neteja d’herbes i demés material, substitució del vallat original per un altre de nou o la reconstrucció del mur. Unes tasques que realitzen des de la brigada municipal de Morella juntament amb els treballadors de les brigades d’estiu.

El regidor d’obres, Rhamsés Ripollés, afirma que “l’obra recuperarà un passeig pràcticament inexistent, en la zona superior de l’Alameda, junt amb el centenari depòsit de la ciutat”. A més, afig que “l’actuació és important, ja que suposa una millora visual de la zona, un nou passeig en una zona envoltada de natura i la millora de la seguretat del camí i del depòsit” .

Els treballs s’estan centrant en la neteja d’herbes, pedres i en el canvi de tanca de protecció del depòsit. Tant el camí com la protecció de la històrica instal·lació que abastia a la ciutat suposaven un perill per a aquells veïns que passaven per la zona. Si les previsions no fallen, en menys d’un mes conclouran totes estes actuacions, tant als voltants del dipòsit com al propi camí.

Més informació: