Queretes podria tindre el nou consultori mèdic en les pròximes setmanes


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Queretes
» dijous, 29 de setembre de 2011

Les obres del nou consultori mèdic de Queretes, situat entre el camp de futbol i les escoles, estan molt avançades i podrien donar-se per acabades en unes setmanes. Així ho va explicar el seu alcalde, Fernando J. Camps, qui va detallar que ara s’estan instal·lat los aparells d’aire condicionat i s’estan fent treballs d’interior, com fusteria i vidres. Per tant, “les obres podien acabar de cara a este pròxim mes”, un projecte que posteriorment quedarie complementat amb un segon edifici de caire polivalent.

Camps va subratllar la importància d’estes noves instal·lacions, ja que l’ambulatori del poble, per una banda, ha quedat desfasat, i a més servirie per a traslladar alguns equipaments municipals. En este sentit, l’alcalde de Queretes va detallar que “la idea és que tan prompte com quedo buit lo consultori mèdic vell, hi posaríem les oficines de secretaria i alcaldia”, que en estos moments estan al segon pis de l’ajuntament i supose un inconvenient prou gran, sobretot de cara a la gent gran. A més, a la segona planta del consultori també es farie una sala per als plenaris.

L’alcalde de Queretes va defensar que l’actual sala de plenaris de l’ajuntament “se mos quede petita, no està condicionada per a la gent que vulgue assistir als plenaris”. Lògicament, per poder fer este trasllat a l’antic ambulatori caldrie fer alguna reforma a l’edifici. Tot i això, Camps va explicar que les oficines de secretaria i d’alcaldia se podrien adaptar a la perfecció a les que ara mateix ocupen lo metge i el practicant. Això sí. Per poder fer una sala de plenaris a la segona planta caldrie tirat tots los envans, ja que ara hi ha un pis. I això, precisament, requeririe algun que altre finançament.

Més informació: |