El Morella i el Torreblanca lluiten per la primera victòria de la temporada


comarquesnord.cat, Els Ports
» dissabte, 1 d’octubre de 2011

El Morella i el Torreblanca lluitaran diumenge per a sumar la seua primera victòria de la temporada. El C.E. Cinctorrà disputarà al Camp del Pla de Mig Ull el partit corresponent a la 3ª jornada de la lliga en 2ª Regional i el C.F. Vilafranca jugarà al Serrito aquest diumenge front el C.D. Vinromà, entre altres tantes cites esportives del cap de setmana als Ports

» FUTBOL 1ª REGIONAL
» 3ª JORNADA. C.F. TORREBLANCA-MORELLA F.C.

» Diumenge 2 d’Octubre. 17,30h. Camp Municipal Torreblanca

El Morella FC es desplaça aquest diumenge al camp del C.F. Torreblanca en partit corresponent a la tercera jornada de lliga. El Torreblanca a l’igual que el Morella està situat a les darreres posicions de la classificació amb 0 punts. Un interessant encontre entre dos conjunts que lluitaran per sumar la seua primera victòria de la present temporada.

Diego Boix, entrenador del Morella FC recupera a quatre jugadors respecte al partit de la setmana anterior. Jordi, Carni, Héctor i Soro tornen a l’equip després de superar les seues lesions o en el cas de Carni la sanció per expulsió de la setmana anterior. Jordi havia estat baixa per motius personals als dos primers partits i torna per jugar el partit de Torreblanca. Una bona ocasió per al Morella per sumar algún punt lluny de la Fàbrica de Giner i estrenar el seu caseller de punts a 1ª Regional.

» FUTBOL 2ª REGIONAL
» 3ª JORNADA. C.E. CINCTORRÀ-PLAYAS ALCOSSEBRE

» Diumenge 2 d’Octubre, 17,30h. Camp del Pla de Mig Ull

El C.E. Cinctorrà disputarà al Camp del Pla de Mig Ull el partit corresponent a la 3ª jornada de la lliga en 2ª Regional. L’equip dirigit per Dani Blanch ocupa la cinquena posició a la classificació amb quatre punts, després de guanyar el primer partit davant el Vinromà i empatar a 1 al camp de l’Athletic Vinaròs.

L’entrenador del Cinctorrà recupera als jugadors que van ser baixa en el partit de Vinaròs i afrontarà l’encontre en tot el planter. Al davant, el Playas Alcossebre, equip que tanca la classificació amb 0 punts i que sembla que no està atravessant el seu millor moment en aquest arranc de temporada. És possible que al comptar amb quasi tots els jugadors s’haja de fer convocatòria per a aquest partit. Un C.E. Cinctorrà que intentarà sumar tres punts més al seu ‘fortí’ del Mig Ull davant un conjunt que compta els seus encontres per derrotes.

» FUTBOL 2ª REGIONAL
» 3ª JORNADA. C.F. VILAFRANCA-C.D. VINROMÀ

» Diumenge 2 d’Octubre, 16h. Camp del Serrito.

El C.F. Vilafranca jugarà al Serrito aquest diumenge front el C.D. Vinromà. Els vilafranquins, dirigits per Fernando Ibáñez ocupen el lloc 10 a la classificació després de guanyar al Benassal i perdre diumenge passat al camp del Vilar de Canes. Per la seua banda el Vinromà es troba al fons de la classificació amb 0 punts després de perdre els dos primers partits de la temporada.

El Vilafranca afronta l’encontre amb els dubtes de Miquel, Pablo i Pablo Prades que van acabar amb molèsties el partit de Catí davant el Vilar de Canes. Per contra es recupera a Jordi, que es perdia el partit del diumenge per lesió. El Vilafranca intentarà sumar la seua segona victòria de la temporada i pareix que el rival podria ser propici per a intentar-ho, en aquest segon partit de la temporada al Camp del Serrito.

» JUVENILS
Arranca la temporada per als equips juvenils de futbol de la comarca de Els Ports. C.F. Vilafranca i Els Ports FC tornen a ser els representants en la 3ª Regional Juvenil.
» C.F. VILAFRANCA – C.F. TORREBLANCA
» Camp del Serrito, Dissabte 1 d’Octubre, 16h.

» C.D.CABANES – ELS PORTS F.C.
» Camp Mpal. De Cabanes, Dissabte 1 d’Octubre, 16h.

» CADETS I INFANTILS
Comença també la temporada 2011-2012 per als equips cadet i infantil de Els Ports FC, a la 1ª Regional cadet i infantil de Castelló. La campanya s’inicia amb el desplaçament d’aquest dissabte a la Vall d’Uxó.
» CADETS. C.D. LA VALL-ELS PORTS F.C.
» Camp de ‘La Morera’. Vall d’Uxó. Dissabte 1 Octubre. 10,30h.

» INFANTILS. C.D. LA VALL-ELS PORTS F.C.
» Camp de ‘La Morera’. Vall d’Uxó. Dissabte 1 Octubre. 10,30h.

» FRONTENNIS
Segona jornada de lliga per als equips de frontennis de Vilafranca. A la Divisió d’Honor el Vilafranca ‘A’ intentarà oblidar la derrota del Tenis Uxó del dissabte passat i sumar la primera victòria front a La Plana Burriana a Vilafranca. Per la seua banda, el Vilafranca ‘B’ intentarà aconseguir un resultat positiu a Betxí després de debutar amb victòria a la 1ª Divisió Provincial.
» DIVISIÓ D’HONOR: Vilafranca ‘A’- La Plana Burriana. Dissabte, 16h. Vilafranca
» 1ª DIVISIÓ PROVINCIAL: Betxí-Vilafranca ‘B’. Dissabte, 16h. Betxí

» SENDERISME
Aquest dissabte 1 d’Octubre es celebra la Marxa Senderista ‘Morella-Herbeset’ organitzada per Iniciatives Turístiques de Morella amb eixida a les 9,30 del matí des del Portal de Sant Miquel.

Es tracta d’una marxa de 12.280 metres, de nivell fàcil i que es pot realitzar en un temps d’unes 4 hores. L’excursió entre Morella i Herbeset transcorres pel camí PR-CV 215.

Més informació: | | | |

1 comentari

  1. a pakete se li comence a vore el carto